Прашање до жените

Значи ова женскава психа стварно комплицирана
имав случка пред извесно време, случајно се деси да одиме на патување со една девојка во кола седевме заедно и нели нормално помалце муабет, цело време ми се смешкаше кога ке ја погледнам, позитивна. Мене ми се засвиѓа после тоа ја аднав на фејсбук и пишав порака, ни ме прифати ни пиша...
и сеа ме копка кај може да сум згрешил?

Епа ти не си згрешил ништо.
Што и се вртка нејзе во глава, ништо чудно ни она да не знае, а камоли ние.
Не се замарај, ама ич.

Па не значи дека одма на фејсбук да ја аднеш. Ја многу мрзам така кога некое машко е нападно!

Нападно е да ја аддне на Фб, после запознавање и правење на интересен муабет?
Изгледа јас не знам што е нападно тогаш.

Па не значи дека одма на фејсбук да ја аднеш. Ја многу мрзам така кога некое машко е нападно!
Можела во најмала рака да му одговори на пораката чисто од култура.Потоа ако не е заинтересирана ќе си се изјасни и никому ништо.

Па добро, можел.
Али ете, прво ја додал ... Каде е тука нападното кога веќе се запознале?

Ова ко секоја понуда за пријателство да се сфаќа ко понуда за брак му доаѓа. :confused:

имав случка пред извесно време, случајно се деси да одиме на патување со една девојка во кола седевме заедно и нели нормално помалце муабет, цело време ми се смешкаше кога ке ја погледнам, позитивна. Мене ми се засвиѓа после тоа ја аднав на фејсбук и пишав порака, ни ме прифати ни пиша...

Можеби и таа се советува со другарка и, а она и кажала: Не го прифаќај одма, да не излезе дека одвај си чекала да те адне.

:)

Чекај сте патувале заедно, и знаеш детаљи претпоставувам и број и сега проблем е ФБ? Ѕвонии бе што си се уплашил

Не бе више не и се замарам, нема да ја молам

Ако не си и побарал број на телефон и не сте се виделе уште еднаш а ти одма ја бараш на ФБ исто како непоканет на врата дома да и ѕвониш.

Ако не си и побарал број на телефон и не сте се виделе уште еднаш а ти одма ја бараш на ФБ исто како непоканет на врата дома да и ѕвониш.

Па сега наместо телефони се почесто фејсбуци се бараат. Боже сачуј девојко, демек посебно пропишани процедури има како да се пристапело на девојка , па демек ко неканет гостин испаѓа чоекот.

Па сега наместо телефони се почесто фејсбуци се бараат. Боже сачуј девојко, демек посебно пропишани процедури има како да се пристапеко на девојка , па демек ко неканет гостин.
Ако правеле муабет за ФБ и она му кажала под кое име да ја најде тогаш гршката е кај неа. Ама ако он самоиницијативно ја барал без нејзина дозвола е тоа е друга прикаска.

Ако правеле муабет за ФБ и она му кажала под кое име да ја најде тогаш гршката е кај неа. Ама ако он самоиницијативно ја барал без нејзина дозвола е тоа е друга прикаска.

Значи ако не праеле муабет за ФБ(иако се запознале во живо) сепак му е потребна дозвола на дечкото да биде прифатен на фб?

Кој како го сфаќа ФБ. Некој има милион “пријатели“ а некој несака кој било да гледа слики или коментари на/со пријателите со кои редовно се гледа/комуницира.

Што ви е бе човеци?
Убаво имаше некој погоре напишано, понуда за пријателство на ФБ како понуда за брак да е испадна.
Моментално со девојката што излегувам, преку Фб ја поканив да излеземе.
Се запознавме на друго место, немав можност да и земам тел број или да ја поканам да излеземе тогаш, знаев дека имаме некои заеднички пријатели на фб, ја најдов и еве веќе еден месец сме заедно. Ми се допаѓаше девојката, и зарем требаше да не воспоставам контакт со нејзе?
Не треба дозволна за некој да се додаде за пријател, зошто постои избор дали таа понуда ќе се прифати или не.

Да ве прашам вас девојки можеби е малце глупаво прашањево ама зошто ги употребувате толку овие зборови срце,маче,сонце,бебуш,срцуленце и тн. значи без разлика дали се работи за дечко - другар - другарка ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom