Прашање до жените

Па, во времето кога играв ,,чесно,, со сите карти на маса, не бев интересна.
Е сега, леба ми, интересна сум. Не дека мене ми се допаѓа таа манипулаторска игра, ама мажите така, најчесто, бидуваат ,,фатени,, - со манипулација.
Кога не сакам некого да ,,уловам,, сум искрена со него, максимално. И многу брзо гледам, колкава му е потребата да избега, ако предходно сакал нешто друго. Чисто од страв ;)

Пума, на дечко што му се СВИЃАШ ќе му бидеш интересна и вака и онака, нормално под услов да знаеш 3 реда муабет да сврзеш ( а знаеш :)). И чесно и нечесно играј. ако има интерес за тебе ќе те брка а ако нема манипулирај и играј колку сакаш и прај се интересна до бесвест ќе ти прај муабет ама никад нема да те брка.

Така да не ги преценувајте манипулаторските игри, најчесто се непотребни ама ете ви прават ќеиф па ги играте а ние ги прифаќаме, ама не дека без нив исходот би бил многу поразличен ;).

Пума, на дечко што му се СВИЃАШ ќе му бидеш интересна и вака и онака, нормално под услов да знаеш 3 реда муабет да сврзеш ( а знаеш :)). И чесно и нечесно играј. ако има интерес за тебе ќе те брка а ако нема манипулирај и играј колку сакаш и прај се интересна до бесвест ќе ти прај муабет ама никад нема да те брка.

Така да не ги преценувајте манипулаторските игри, најчесто се непотребни ама ете ви прават ќеиф па ги играте а ние ги прифаќаме, ама не дека без нив исходот би бил многу поразличен ;).

Еми моето скромно искуство друго кажува :)
Хахахах :)
--- надополнето: Oct 16, 2011 2:05 PM ---
Се зависи од дефиницијата на зборот "мисли".

Јас не спорам дека низ женскиот мозок поминуваат слики, претстави, звуци...

:D

Меѓутоа сеуште не си дошол до заклучок дали жените имаат всушност способност за перцепирање.. било какво.
И јас исто така, мислам дека жените, се поделени на две групи.
Едните, имаат некаква перцепција, која што можеме на многу да ја разгрануваме.
Другите, се сум на мнение оти се лишени од таа способност...

Слушајте што говори искуството...

Зависи која за какви игри е расположена...:icon_lol:
Вториов на мајчински инстинкт фаќал, немало простор за манипулации и топло ладно игрици...во гепекот...:icon_lol:

--- надополнето: Oct 16, 2011 2:05 PM ---

И јас исто така, мислам дека жените, се поделени на две групи.

Како што рекол премудриот Аристотел, во темница, сите жени се исти...

Пак се заебавам, I won't be drag into another man-woman discussion...

Како што рекол премудриот Аристотел, во темница, сите жени се исти...

Пак се заебавам, I won't be drag into another man-woman discussion...

Ама во времето на Аристотел, немало shemale... Така што, внимателно во темниците... :)

И само во контекст на муабетот, друже Ставро, имаш ли ти идеа дали оваа жена можеме да ја сметаме како хомо сапиенс кој разумно го перцепира светот околу себе?
Јас некако не мислам во тој правец...

Na temata teloto go dozivuvam normalno , kolku pati svrsuvam toa edna dama ko mene ne se prasuva , seksot go dozivuvam kako pole za kulturen natprevar megu narodite

И само во контекст на муабетот, друже Ставро, имаш ли ти идеа дали оваа жена можеме да ја сметаме како хомо сапиенс кој разумно го перцепира светот околу себе?
Јас некако не мислам во тој правец...

А која е дотичната дама? Јас со задоволство би ја запознал и би продискутирал филозофија со неа...

:sneaky:

А која е дотичната дама? Јас со задоволство би ја запознал и би продискутирал филозофија со неа...

:sneaky:

Еј тешко ќе ја најдам сега. Не е активна повеќе мислам. Некаде околу женските оргазми беше темата...
Мислам дека се обиде да биде духовита према еден член... ама уствари испадна тежок FAIL.

Не се тоа лошите момци,тие се момци кои имаат самодоверба и идат по пленот и не се замараат што жената ќе им рече.Ако таа им рече не они викаат да.Прават они што им го прават на машките ги тестираат,за да ја видат заинтересираноста кон него и кога ќе види дека е опуштена тогаш може слободно да прави што сака со нејзе.Но некои се чекор по чекор девојки а некои па за пола час е твоја зависи како е расположена девојката.
:pos::pos::pos::pos:

Епа ги читам донекаде.Но не секогаш сум успешен.На пример во дискотека сеуште не сум совршил до крај,но имав шанси али не бев свесен.Успехот доаѓа со искуството,но не велам дека веднаш сакам со неа,сакам да видам каква е карактер и нејзино мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom