Прашање до сите

• Креатор на темата Креатор на темата davorstoj1
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 јуни 2016
Мислења
6
Поени од реакции
0
Здраво на сите, пред некој месец наполнив 18 години, но верувале или не сеуште не сум имал женска, и никогаш не сум се смувал со некој, ајде така да се изразам... се чувствувам малце глупаво поради тоа.. не знам дали е срамота или не.. сите мои другари до сега барем се имаат смувано, само јас не.. дали мислите дека е тоа нормално? И сакам да прашам, дали уште некој ја има истата приказна како мене, барем да се утешам малце хахах :) поздрав до сите!

Бро,не паничи,никој не ти мисли лошо дека не си бил со женска,млад си и уживај во животот.Тоа е само глуп стереотип.Имај добро друштво,искачајте кино,кафич,Сити Мол итн и зезанција нека има.Здружи се со девојче,ако ти се допадне,земи т број,фејсбук за контакт па комуникација.Нормална комуникација за теми дешафки,озборувања,интереси,зближи се најважно,покани ја за негде,па пак исто покани па изрази чуство директно,нема плашење од искажување.Те сака сака,не ништо летс би френдс:) итн исти циклус со други личности се додека девојче биде позитивен крај и полека врска;).Се надевам сфати,се е дружење нормално.:)Се е полека.

Ne e bitno na kolku godini i kolku ke muvas i ebes. Bitno e so ke osetes dodeka muvas i ebes. Ima nekoi tipovi bukvalno muvaat i si gi zapisuvaat brojkite kolku zenski smuvale, pa i se takmicaat so drug takov. I sho air od toa? Ako ti e za brojki i takmicanje imas eden kup video igri. Tuka peontata e od licna priroda, da dozivees nesto licno.
Taka da bole te kurac za drugite, ne se sporeduvaj ;)

летово ќе муваш сигурно не замарај со глупости

летово ќе муваш сигурно не замарај со глупости
Ок д-р Хаус. Знам дека твојата душевна и физичка болка те прави нетрпелив кон обичните смртници со тинејџерски проблеми, смртници кои не можат да ја забележат важноста на ум - мозок дилемата или таа на егзистенцијалните кризи кои се јавуваат поради осознавањето на апсурдноста на нашето постоење кое не се базира на ништо повеќе од купишта мултиклеточни организми кои самите не се ништо повеќе од биохемиски реакции кои реагираат со околината, ама имај трпение, разбери ги тие кои се со плиток ум и не лути се на нивните тинејџерски глупости и замарањето со истите пошто на крај краева, за разлика од тебе, се обични дечишта со за нив битни проблемчиња во љубовта, а не искусни и потиштени интелектуалци кои се изгореле многу пати во животот.

Ок д-р Хаус. Знам дека твојата душевна и физичка болка те прави нетрпелив кон обичните смртници со тинејџерски проблеми, смртници кои не можат да ја забележат важноста на ум - мозок дилемата или таа на егзистенцијалните кризи кои се јавуваат поради осознавањето на апсурдноста на нашето постоење кое не се базира на ништо повеќе од купишта мултиклеточни организми кои самите не се ништо повеќе од биохемиски реакции кои реагираат со околината, ама имај трпение, разбери ги тие кои се со плиток ум и не лути се на нивните тинејџерски глупости и замарањето со истите пошто на крај краева, за разлика од тебе, се обични дечишта со за нив битни проблемчиња во љубовта, а не искусни и потиштени интелектуалци кои се изгореле многу пати во животот.
Драг небитен многуклеточен смртнику, овие твои небитни букви подредени со цел да направат поента, како и сите други во небитниов универзум, каде што се тежи кон непостоење и меѓуатомска бесконечна раздалеченост, не ми прават поента и те молам нека ни ова не ти има смисла, пошо ни нема.

Правила и ограничувања непостојат тоа е само производ на умот, особено кога се работи за љубов, најди мета, собери храброст и само напред.

Последно уредено:
Не се секирај, кога тогаш мора да биде, барем јас така си се тешам. Еве јас за некој месец ќе наполнам 19, а сум во истата ситуација како тебе. Не преостанува ништо друго освен да се грижиме прво за самите себе (изглед, здравје), да се социјализираме и останатото ќе си дојде.

Едноставно не се трудиш да побараш туку чекаш нештото само да се деси.Имам еден другар што кога бевме средно само тој немаше мувано и цело време му беше глупаво поради тоа,значи детево беше кул среден,дотеран,духовит али пример кога излагавме по кафиќи сите одиме бркаме нешто а тој како утепан седеше а другата ден ќе вика леле само јас ништо не смував ова она,па како ќе смува ќе чека некоја прво да му пријде и да го залапа? Земи брале постои фб сеа инста и остало најди некоја што знаеш дека се има лапано со пола град,поминија неа прво па после е лесно самиот ќе видиш.:)

https://www.youtube.com/watch?v=pdL5_7LatX0
---------
еве ти една цура, и таа како тебе уште не се заљубила...
па бирај момче... и не биди циција, земи едно кесе карамели и прошетај на плоштад,во трговски,во чаршија,во парк, сигурно ќе фатиш нешто.

https://www.youtube.com/watch?v=pdL5_7LatX0
---------
еве ти една цура, и таа како тебе уште не се заљубила...
па бирај момче... и не биди циција, земи едно кесе карамели и прошетај на плоштад,во трговски,во чаршија,во парк, сигурно ќе фатиш нешто.
:pos:Демек ти со карамели ги ловеше женските:D
Ајде не го мавтајте детето, дајте му еден убав машки совет;)

https://www.youtube.com/user/rsdfreetour

Дечкиве. Има секој од нив посебен канал.

За најбрз прогрес симни некој од ствариве што ги продаваат, ги има по торенти. Рецимо Blueprint Decoded од RSDTyler/Owen Cook. 20 саата е, седни и гледај го за сите пари.

Брат истио проблем, само шо ја имам 15 год.. Иначе до сега 3/4 момички ми се имаат пуштано и сите ги имам одбивано оти сум срамежлив и од тоа шо имам говорнаа маана со буквата Р

Брат истио проблем, само шо ја имам 15 год.. Иначе до сега 3/4 момички ми се имаат пуштано и сите ги имам одбивано оти сум срамежлив и од тоа шо имам говорнаа маана со буквата Р
Епа ај ќе плачеме.

Си го знаеш проблемот. Можеш да направиш нешто да го поправиш? Направи. Неможеш? Јебига, голем кур. Играј со картите што ти се поделени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom