Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Во сите три има медиум ајрон...
овдека не мишува медиум туку е со затемнета боја исто како и нортхеаст бразил и нортх бразил па немора во америка може и во индија или кина може и во русија но јас од овие сите ви ги препорачуем бразил и индија

Utah Nevada i Arizona ne Iron regioni vo amerika ?!?:uvo:a zarabotka dur ne ja napraes q2 ke imas okolu 0.2 gold dnevno pa otkako ke ja napraes q2 ke zarabotuvas nekde pola gold dnevno

Се гледа колку се разбираш Utah, Nevada и Arizona се medium региони а во medium регионите ќе одиш - 1 злато дневно, medium регионите имаат 50 % помала продуктивност од high ај тргај читни околу тоа не мене да ми објаснуваш, само ти сонувај дека со Q1 ќе имаш 0.2 злато дневно и со Q2 нема да имаш ни пола злато профит.

Edno prasanje.Kako mozam da rabotam sekoj den so 100 wellness a voedno da se boram i 5 pati ?! I dali mozam ako imam q3 kuka i se hranam so q1 leb ? pozz :smir::smir:

Шо е проблемот со чатот неможам да се логирам...????:toe::toe:

Edno prasanje.Kako mozam da rabotam sekoj den so 100 wellness a voedno da se boram i 5 pati ?! I dali mozam ako imam q3 kuka i se hranam so q1 leb ? pozz :smir::smir:

за првото прашање, може, преку куќа+леб, куќа без леб + giftovi итн. Зависи во каква компанија работиш пример ако е со квалитет 3 за работа дневно трошиш велнес 3 и еден трошиш за тренинг значи треба да најдеш начин како ќе ги надополниш тие 4 велнесс било преку куќа, леб, гифт, или некоја комбинација од овие.

за второто, да може. било која комбинација. Може и без куќа + било каков леб, или со било каква куќа а без леб...

Vo estonia ima q5 bolnica ? i ako ima kade se naogja ? Sakam da odam da pazaruvam tamo odkako ke glasam vo srbija utre da otidam vo estonia gledam tamu ima najeftini oruzja i da pobam da vidam kako e tamu :) . fala i pozz:smir:

Дај некој нека каже као да купам фирма преку компанија

Дај некој нека каже као да купам фирма преку компанија

Мислиш организација. Исто е, ако имаш доволно пари, можеш да си купиш преку 'Companies for sale', или евентуално да си направиш сам фирма преку организацијата.

Мислиш организација. Исто е, ако имаш доволно пари, можеш да си купиш преку 'Companies for sale', или евентуално да си направиш сам фирма преку организацијата.

абе шупак бев. сум забораил да се логирам преку организацијата хаха.

Еј ке може некој да ми објасни како се пресметуваат поените во војна пример сега моментално срвија е во војна со унгарија и кај србиве пишуе -5025 а кај унгарциве постојано се зголемува а сега е 3600 и сега кој е во преднос вака ?

Imam 5 gold:vozbud:....neznam dali da smenam 2gold za 56Rub....sho vikate vie?

Да не има некој проблем да не може да тренира? Идам во training grounds, не можам да селектирам скил (а можам booster да селектирам), па со самото тоа не ми дава да кликнам на Start training.

Да не има некој проблем да не може да тренира? Идам во training grounds, не можам да селектирам скил (а можам booster да селектирам), па со самото тоа не ми дава да кликнам на Start training.

Пробај смени browser, мозила, експлорер, хром, опера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom