A
Abraham
Гостин
Дали има некој кој студира во Германија на форумов? Ми требаат одговори на неколку прашања поврзани со студентска виза. Го/ја молам нека ме исконтактира во приватна порака. Благодарам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво, како петти семестар со 250 кредити?Za 2 krediti pomalku (248 od 250) ne uspeav da zapisham 5ti semestar, dali godinava mi e sjebana ili ima sansa ako polozam eden ispit (Oktomvri ili Noemvri) pa da platam kazna za da mozham da zapisham semestar? Univerzitet Goce delcev stip.

Ако знаеш нешто повеќе може да пишеш тука или ПП. Навистина ме интересира. Кои се можностите што се нудат по завршување?ФИНКИ не е воопшто лесен. Ќе треба убаво да се посветиш на книгата.
Организацијата им е лоша (факултетот без зграда нели).
Но, верувај низ се што ќе поминеш на крај ќе ти се исплати.
Покрај се го ставам на прво место од факултетиве наши, поради можностите што ти се нудат по завршување
Ако знаеш нешто повеќе може да пишеш тука или ПП. Навистина ме интересира. Кои се можностите што се нудат по завршување?
Здраво на сите другари.Дали има некој од тука кој што студира медицина во Тетово на државниот универзитет . Да ми каже како оди со полагање на вондреден студент ??
Hi, all which is the best college in your region?