Ipsissimus
P.I.
Откровението 22.16 не зборува за човек...
Исаија 14:
16. Оние што ќе те видат, ќе се загледадат во тебе, ќе си речат за тебе: тое ли е човекот, што земјата ја разнишуваше и царства потресуваше,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Откровението 22.16 не зборува за човек...
Исаија 14:
16. Оние што ќе те видат, ќе се загледадат во тебе, ќе си речат за тебе: тое ли е човекот, што земјата ја разнишуваше и царства потресуваше,
Нешто подробно? Повеќе информации... ако може?Сатанистите не одговараат прашања по форуми,него во ова место секој последен четврток во месецот.
...
Нешто подробно? Повеќе информации... ако може?
Jas vo petok jadam posen bob....za poveke informaciii po PPНешто подробно? Повеќе информации... ако може?
za poveke informaciii po PP
![]()
Skorpionce...ti satanist si?Ако вака беше процедурата, сите теми до сега ќе умреа. Зошто не разглабате овде?
Skorpionce...ti satanist si?
Има, ако си сатанист давај одговори, ако си само педер, подобро трај сиНајблизу до тоа што ќе го добиеш на форумов, ваљда. Има врска дали сум или не член на Church of Satan?
Има, ако си сатанист давај одговори, ако си само педер, подобро трај си
ако го разбереш ти гурџи јас има да ти доделам медал (за што сакашПедерски одговор, ради незавидна положба во дискусијава.
Almost understandable.
Almost.
Хехехе Шо боб јајш ти у петок? Тија на сликата секој ден боб јадат, ако се суди од нус појавата што се јавува како последица на конзумирање на истиот... ама ај да не забегуеме од темава. Значи никој не сака да се декларира како сатанист. Дали тоа значи дека сатанисти не постојат у МК или на форумов, или само се кријат или пак себе си не се сметаат за сатанисти. Би било убоо и таквите да се вклучат во муабетов барем да се почне некаква конверзација. Мож ќе стане нешто интересантно...[DOUBLEPOST=1402858770][/DOUBLEPOST]Jas vo petok jadam posen bob....za poveke informaciii po PP
![]()
Добра нова фотка на профил, не е ли тоа Јован Јованов или така ми се чине?!!!