Coldhorror
ESTJ
не е најубаво во црква да отидам, и таму и да испраксирам една јога? Или викаш да читам а? Ајде ќе те послушам, и онака се што имаш кажано до сеа, било вистина...Ke si kupish ucebnici za 7odd i od strinati wiki...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не е најубаво во црква да отидам, и таму и да испраксирам една јога? Или викаш да читам а? Ајде ќе те послушам, и онака се што имаш кажано до сеа, било вистина...Ke si kupish ucebnici za 7odd i od strinati wiki...![]()
Се стаил у филм дека Јогата е будистичкаНавистина не ми е јасно според кој критериум односно основ ги нарекуваш будистички атеисти??
Toa beshe samo uvod..za da se cuknesh vo glavata i da razmislish. Samo kolku da znaesh so koj razgovarash...laici kako tebe znam dosta.
Nikoj ne ti rece da ne se bavish so joga..procitaj ja prvata recenica od predhodniot post.
Za da ti go kazam toj zakon trebe da go zasluzish...sega za sega ke si go cuvam za mene
Немој вака, давај препораки барем за книги што и ти си ги прочиталKe si kupish ucebnici za 7odd i od strinati wiki...![]()
Море и добар ден само да му кажеш, одма од бог се откажувашКога ќе ти ја кажат цената на поправката..... гарантирано го убиваат бог во секој човек!![]()
По милионити пат истите безвезни прашања!прашање до атеитите.
Во каков бог не веруваат ...или во што не веруваат , што е Бог за нив
каква е нивната слика за бог.
дали уствари Бог за нив е белобрадо старче
прашање до атеитите.
Ne be..ateistite ja izmislija jogata....Се стаил у филм дека Јогата е будистичкаА ќе да постои баајги време пред будизмот, кој колку научил јбг, ми снема инки веќе.
Во тој левиотпрашање до атеитите.
Не си далеку од вистината, сериозноNe be..ateistite ja izmislija jogata....
Ti velam jas deka ja znam vistinata...ti ne mi veruvashНе си далеку од вистината, сериозно
Ја знаеш тикви со расол. Оди прочитај од каде потекнува јогата после ќе правиме муабет.Ti velam jas deka ja znam vistinata...
тогаш зошто неверување . Не постои спајдермен еве. И сега јас да велам не верувам во спајдермен. Нема тука ништо, не постои и крај...Во тој левиотВо каков бог не верувам, па во секаков, белобрад, црнобрад, црвенобрад, Господ, Јехова, Алах, Зевс, Один, Марс, Јупитер, Велес и сите од хиндуизмот - значи - во никаков. Што е бог за мене? Бог за мене е измислена работа од луѓе кои живееле пред нас (не дека секојдневно не излегуваат нови религии) за да си објаснат некои работи. Дали е белобрадо старче? Kако сакаш да изградам слика за нешто што за мене не постои?
Pak ke citash od strinati wiki....zemi nekoja knishka ti velam od istokot,Ја знаеш тикви со расол. Оди прочитај од каде потекнува јогата после ќе правиме муабет.