Атеист
Дежурен Шаман
Тоа ти сам си одговори, одговор што тебе ти е ќеиф? Браос. А прашањето кај е?Да: то му доваѓа нешто како „...атеизмот у ствари не е атеизам, али шо ќе прајш, у моментов неаме по саглам збор за да го опишеме атеизмот...„.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ти сам си одговори, одговор што тебе ти е ќеиф? Браос. А прашањето кај е?Да: то му доваѓа нешто како „...атеизмот у ствари не е атеизам, али шо ќе прајш, у моментов неаме по саглам збор за да го опишеме атеизмот...„.
Moite me ucea od mal da begam od takvite kako tebe.![]()
Бре бре, многу паметни ова мајмуните, поготово кога се во чопор. Вака поединечно се нулта негатив, али во чопор се осеќаат јаки.
Ајде малку да ве збуниме, оти мрак фаќа и на дрва требе да се качувате.
Разликата мегу свест и Его?
Толку да нема паметен ни еден мајмун?
Така ве сакам, кога сте искрени, а не кога ми мудрувате.Одговор на првото прашање: Незнам.
Се надевам дека ти ке ме просветлиш.
Второто и не е баш прашање туку констатација така да ме збунува прашалникот на крајот се надевам дека и за ова ке ме просветлиш.
Pa nemam normalno...Ti em ne postavuvas prasanja em sam si davas odgovor!Хммм, се чини дека само бегањето Ти останало у животот: добиваш прашање, немаш одговор и бегаш...
Така ве сакам, кога сте искрени, а не кога ми мудрувате.
Второто и не е прашање,него е констатација, ставив прашалник да не ми опнат негативни.
И сега ке ми објасниш што е разликата или дали има разлика.
Не за друго туку зошто ме сакаш![]()
gurdji saka da bide siguren deka si go zasluzil odgovorot.
ko sto mi lici daleku si uste od zaslugata![]()
Не ме издавај одма.
ПС. За кого навиваш ти???
Паметно.
Значи без емоции.
emociite se zaebana rabota. osobeno ako ne se pod kontrola.
Уште не научија како да ми ги извлечат одговоритеgurdji saka da bide siguren deka si go zasluzil odgovorot.
ko sto mi lici daleku si uste od zaslugata![]()
Кој дел (центар) од човекот требе да ги контролира емоциите?[DOUBLEPOST=1403102295][/DOUBLEPOST]emociite se zaebana rabota. osobeno ako ne se pod kontrola.
Јас само хепта го сакам и сум му верен....И сега ке ми објасниш што е разликата или дали има разлика.
Не за друго туку зошто ме сакаш![]()
Уште не научија како да ми ги извлечат одговорите
Мислат дека ако се прават мудри , ќе сакам да се правам помудар од нив...
Вистината е заебана работа, некои атеисти цел живот ја бараат и си умираат со надеш дека ќе ја најдат.
Јас ја давам само после заслужен „труд“, а некогаш и ќе ти кажам зошто тоа така требе да биде...хе хе хе[DOUBLEPOST=1403101989][/DOUBLEPOST]
Кој дел (центар) од човекот требе да ги контролира емоциите?[DOUBLEPOST=1403102295][/DOUBLEPOST]
Јас само хепта го сакам и сум му верен....![]()
![]()
Или е мудар или знае. Две у едно нема.Значи ме излажа кога ми пиша дека таво ме сакаш
Атеист и мудрост од кај сега па ова испадна. Јас знам дека не сум мудар иако така звучам.
Ти мудар си?