Bog
Само Бог може да ме суди
- Член од
- 3 мај 2014
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 306
Две у едно нема.![]()
Али затоа има три во едно....хе хе хе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Две у едно нема.![]()
Во кое нема место за женскиот принцип, барем не во христијанската догма, го исфрлија како курва заради своето незнаење... а без тоа, бидува ли тројка?Али затоа има три во едно....хе хе хе
Ќе напишеш на македонски или да пријавам дека не се почитуваат правилата за пишување на македонски?Il triangolo no, non lo dеsiderato.......Renato Zero
Али нема проблем, ја ти и @Шкорпион со тоа што јас секогаш последен вагон на возот...![]()
Има! Нескафе. Белким не си нескафе.Али затоа има три во едно....хе хе хе
Toa што си вадел делови од постови со цел да ги прикажеш како контрадикција, ја покажува твојата мизерност, но никако не ги покрива бисерите што ги изкажа.[DOUBLEPOST=1403109922][/DOUBLEPOST]Морам уште ова.......Прати го муабетов.
На пост каде велам дека абиогенезата не е дел од еволуцијата:
Не се согласува и вели:
За после на крај да каже:
![]()
Изкажете си ги комплексите, направте уште неколку обиди за покривање на бисерите, па потоа ви следува уште некое прашање.Ma on e samo nervozen zosto Micko vise ne mu lajknuva postovite! Isti se i dvajcata... citaat samo toa sto im odgovora....repliciraat so editirani postovi i koristat taktika zlatna ripka (kratkotrajna memorija). Citas i zaboravas posle prvata recenica.
Прашање до тебе абиогенезата има ли врска со еволуцијата?Не знам зошто викаш дека е мизерност, кога е во право за абиогенезата и теоријата на еволуција.
Суета.....Не знам зошто викаш дека е мизерност, кога е во право за абиогенезата и теоријата на еволуција.
Прашање до тебе абиогенезата има ли врска со еволуцијата?
твоето его е големо колку јупитер. ти бре нормален ли си? знаеш ли што пишуваш? јас барем на имам доблест да бидам човек, искрен и да не се кријам позади некого или некоја книга. ти бре си за во лудница, не за друго, него затоа што немаш мозок во тоа црпката, него вакуум.Toa што си вадел делови од постови со цел да ги прикажеш како контрадикција, ја покажува твојата мизерност, но никако не ги покрива бисерите што ги изкажа.[DOUBLEPOST=1403109922][/DOUBLEPOST]
Изкажете си ги комплексите, направте уште неколку обиди за покривање на бисерите, па потоа ви следува уште некое прашање.
П.С колегата ти kooperativa што вика како го објаснувате настанокот на животот,има ли развиток или уште е на НИКАКО И КОЈ КАКО.
Како и причината од која што го напиша и ти постов.Суета.....
црвеното е могу битно, али како за кого. за ова верниците НЕ смее да се има индивидуално мислење, мора да биде овца која послушно ќе го следи овчаротНе.
Еволуцијата е механизам. Абиогенезата не е механизам, туку спонтан настан за кој немаме црно-на-бело колку е случаен, што го предизвикува поточно и детално, и колку често се случув ана други места.
Да бидам јасен, ова е само мое гледиште, можно е други (кои се декларираат како атеисти и слично) да имаат поинакво мислење/интерпретација.
Етикети и комплекси...искажи си се.твоето его е големо колку јупитер. ти бре нормален ли си? знаеш ли што пишуваш? јас барем на имам доблест да бидам човек, искрен и да не се кријам позади некого или некоја книга. ти бре си за во лудница, не за друго, него затоа што немаш мозок во тоа црпката, него вакуум.
си ја открил вистината, а? жими ашимов си ја открил. ни Q во гаѓи не може да си го најдеш а камоли вистината