Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Значи сепак си верник. Во ред, порано еден твој колега атеист многу скокаше дека атистите не веруваат во наука, ти веруваш тоа е добро.
Тоа што се ја нарекуваш религијата ’’прикаска за 8 месечни бебиња’’а НИКАКВОТО И КОЈ КАКО објаснување како сериозни аспекти на науката е:facepalm:
Значи по таа логика ти си неверник. Ок биди си неверник :)

Готово. Може да ги распуштиме универзитетите, сите у црква да видат што е вистина.
Недостигот на логично објаснување и лошто читање резултира со ефтина иронија.
Пишав, Настанокот на животот е И духовна тема.[DOUBLEPOST=1403020914][/DOUBLEPOST]
Cekaj cekaj.....Ima li i drugi reliigi i drugi bogovi...?
Има многу религии што се чудиш. Бог е еден.

Пишав, Настанокот на животот е И духовна тема.
Види....толку ти сече, што да ти правам. Не капираш едноставно.
Трик прашање за тебе. Ако настанокот на животот е духовна тема, дали биологијата е духовна дисциплина?

не ме примаат, многу ми бил голем ............. АјКју-то де ;)[DOUBLEPOST=1403020698][/DOUBLEPOST]
како паѓаш на провокација, навистина имаш 8 месеци
гледаш ли дека намерно е со капс лок напишано.
ој море нонен, не те бива ни за сарказам
Така е сарказам е тоа што ви останува. Пренасочи го сарказмот кон барање на објаснение, а не НИКАКО И КОЈ КАКО.

Пишав, Настанокот на животот е И духовна тема.
Не, не е нималку духовна.
Има многу религии што се чудиш. Бог е еден.
Не ќе да е еден според другите религии.
Така е сарказам е тоа што ви останува. Пренасочи го сарказмот кон барање на објаснение, а не НИКАКО И КОЈ КАКО.
Подобро болдираното, Отколку цел живот да си во заблуда дека тоа го створил бог и тоа твојот.

Пишав, Настанокот на животот е И духовна тема..
а што ќе кажеш за недостатокот на здраворазумско размислување?

јас немам намера да го објаснувам. нити сакам, нити сум квалификуван. али за таквите ко тебе само саразам, подбивање, иронија, само тоа за вас. како можам да правам сериозен муабет со бебе? си пробал ти да го убедиш бебето да не плаче? не, нели? па така и јас со тебе. не те убедувам, само си ми забава

Види....толку ти сече, што да ти правам. Не капираш едноставно.
Трик прашање за тебе. Ако настанокот на животот е духовна тема, дали биологијата е духовна дисциплина?
Е овој пат издржа порано 2 реплики и се започнуваше сега 10тина.Браос.
Настанкот на животот е И (ова И малку преработи го) духовна тема. Тоа незначи дека настанокот на животот не може да биде тема во друга област. Јасно.

[quote="SuBZerO, post: 6678865, member: 4924"]A toj e ?

A. Vasiot
B. Nivniot
C. Nasiot[/quote]

D. Еден.

Е овој пат издржа порано 2 реплики и се започнуваше сега 10тина.Браос.
Настанкот на животот е И (ова И малку преработи го) духовна тема. Тоа незначи дека настанокот на животот не може да биде тема во друга област. Јасно.
Се ова убаво, ама тоа И не се однесуваше на твојот дијалог со мене од проста причина што тема беше Дарвиновата теорија за еволуцијата! А таа нема ни Д од духовност, и глупо е да користиш терминологии како агностицизам за муабет кој се однесува на теми што немаат ништо со богови и божества.

јас немам намера да го објаснувам. нити сакам, нити сум квалификуван. али за таквите ко тебе само саразам, подбивање, иронија, само тоа за вас. како можам да правам сериозен муабет со бебе? си пробал ти да го убедиш бебето да не плаче? не, нели? па така и јас со тебе. не те убедувам, само си ми забава
оооооооооо, го заборавивте летечкиот розев еднорог:rolleyes:
Благодарам за одговорите- НИКАКО И КОЈ КАКО. Доволно беше се искажавте. Сега продолжете со иронија, сарказам и празнословие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom