Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Неверниците:
„Ние атеистите не сме како вас теистите..“ :pos:

Така изгледа темава за тие што почесто само читаат..

Јас имам две прашања за вас неверниците..

Дали во моментот додека го читате ова имате доказ за да го потврдите идентитетот на машкиот родител, односно билошкиот татко?
Како се потврдува тоа, дали знаете..?

Мое мислење е дека ретко кој од вас направил / или носи со себе
таков документ, па логично е после тој заклучок да поставам уште едно фер прашање, кое гласи:

Како би се чувствувале во дискусија каде што не можете да докажете кој ви е биолошки татко?

Неверниците:
„Ние атеистите не сме како вас теистите..“ :pos:

Така изгледа темава за тие што почесто само читаат..

Јас имам две прашања за вас неверниците..

Дали во моментот додека го читате ова имате доказ за да го потврдите идентитетот на машкиот родител, односно билошкиот татко?
Како се потврдува тоа, дали знаете..?

Мое мислење е дека ретко кој од вас направил / или носи со себе
таков документ, па логично е после тој заклучок да поставам уште едно фер прашање, кое гласи:

Како би се чувствувале во дискусија каде што не можете да докажете кој ви е биолошки татко?
Арно ама можеме да докажеме, се вади DNK тест ако некој побара. Вие каков документ ќе извадите за вашиот бог?

Абе сега на дискусијава тука, можеш или не можеш, или не го виде второто прашање?
Кажи не можам да докажам кој ми е биолошки татко, не се срами - луѓе сме

Абе сега на дискусијава тука, можеш или не можеш, или не го виде второто прашање?
Кажи не можам да докажам кој ми е биолошки татко, не се срами - луѓе сме
Не се срами ни ти, кажи си дека не можеш да го докажеш богот. Човек си (се надевам)
А што ако имам веќе направено? Кај ќе се криеш?

Не се срами ни ти, кажи си дека не можеш да го докажеш богот. Човек си (се надевам)
А што ако има веќе направено? Кај ќе се криеш?
Ова овде се прашања за неверниците или за Господ тука ќе правиме муабет?
Остај го Господ, со мене дискутираш, јас не сум Господ.

Ти во моментов значи немаш доказ и не знаеш кој ти е биолошки татко, така е или не е така?

Ова овде се прашања за неверниците или за Господ тука ќе правиме муабет?
Остај го Господ, со мене дискутираш, јас не сум Господ.

Ти во моментов значи немаш доказ и не знаеш кој ти е биолошки татко, така е или не е така?
Па тогаш нема поента ако не дискутираме за твојот бог. Што имам или немам не е битно. Не е темава за докажување татковство,

Избришани се 4 навредливи мислења и поделени казнени поени на двајца членови. Нареден испад носи забрана за пристап до форумов.

Па тогаш нема поента ако не дискутираме за твојот бог. Што имам или немам не е битно. Не е темава за докажување татковство,
Па јас не реков дека е
Избришани се целосно мислењата поради навредите - но таму убаво и културно беше доловена поентата, се тоа што е против правила нема да биде прекршено од моја страна во иднина, но ти се изгуби во дискусијата и тоа е факт.
Пак ќе кажам различно гледање имаме на тоа што може да биде доказ

Па јас не реков дека е
Избришани се целосно мислењата поради навредите - но таму убаво и културно беше доловена поентата, се тоа што е против правила нема да биде прекршено од моја страна во иднина, но ти се изгуби во дискусијата и тоа е факт.
Пак ќе кажам различно гледање имаме на тоа што може да биде доказ
Ако беше културно, не ќе ти беше избришано. Не се криј зад тоа во која тема ти е поставено прашање. Можам и во друга тема да ти поставам прашање. Поента немаше и ниту си ја имал. Ама кому колку му е дадено да разбере.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom