Вистински христијанин нели, согласно Матеј 5:39 и прво Петрово 3:15.Мислев дека имаш некоја основна култура ама ти си бил тешко ропачиште!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вистински христијанин нели, согласно Матеј 5:39 и прво Петрово 3:15.Мислев дека имаш некоја основна култура ама ти си бил тешко ропачиште!

Арно ама можеме да докажеме, се вади DNK тест ако некој побара. Вие каков документ ќе извадите за вашиот бог?Неверниците:
„Ние атеистите не сме како вас теистите..“
Така изгледа темава за тие што почесто само читаат..
Јас имам две прашања за вас неверниците..
Дали во моментот додека го читате ова имате доказ за да го потврдите идентитетот на машкиот родител, односно билошкиот татко?
Како се потврдува тоа, дали знаете..?
Мое мислење е дека ретко кој од вас направил / или носи со себе
таков документ, па логично е после тој заклучок да поставам уште едно фер прашање, кое гласи:
Како би се чувствувале во дискусија каде што не можете да докажете кој ви е биолошки татко?
Ок бе иди извадиАрно ама можеме да докажеме, се вади DNK тест ако некој побара. Вие каков документ ќе извадите за вашиот бог?
А сега можеш или не можеш?Плати го и ќе го извадам одма
Плати го и ќе го извадам одма. Ти ни за 50000 години таков документ за богот не можеш да извадишОк бе иди извади
Сега можеш или не можеш?
Сега можеш или не можеш?Плати го и ќе го извадам одма. Ти ни за 50000 години таков документ за богот не можеш да извадиш
Можам бе, плати го. Ти кога ќе извадиш за богот?Сега можеш или не можеш?
Не се срами ни ти, кажи си дека не можеш да го докажеш богот. Човек си (се надевам)Абе сега на дискусијава тука, можеш или не можеш, или не го виде второто прашање?
Кажи не можам да докажам кој ми е биолошки татко, не се срами - луѓе сме
Ова овде се прашања за неверниците или за Господ тука ќе правиме муабет?Не се срами ни ти, кажи си дека не можеш да го докажеш богот. Човек си (се надевам)
А што ако има веќе направено? Кај ќе се криеш?
Па тогаш нема поента ако не дискутираме за твојот бог. Што имам или немам не е битно. Не е темава за докажување татковство,Ова овде се прашања за неверниците или за Господ тука ќе правиме муабет?
Остај го Господ, со мене дискутираш, јас не сум Господ.
Ти во моментов значи немаш доказ и не знаеш кој ти е биолошки татко, така е или не е така?
Па јас не реков дека еПа тогаш нема поента ако не дискутираме за твојот бог. Што имам или немам не е битно. Не е темава за докажување татковство,
Ако беше културно, не ќе ти беше избришано. Не се криј зад тоа во која тема ти е поставено прашање. Можам и во друга тема да ти поставам прашање. Поента немаше и ниту си ја имал. Ама кому колку му е дадено да разбере.Па јас не реков дека е
Избришани се целосно мислењата поради навредите - но таму убаво и културно беше доловена поентата, се тоа што е против правила нема да биде прекршено од моја страна во иднина, но ти се изгуби во дискусијата и тоа е факт.
Пак ќе кажам различно гледање имаме на тоа што може да биде доказ