Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
хатаб, не е поентата дали е верник, него КАДЕ Е ПРАШАЊЕТО? па на крај и каде е дискусијата, а не монолози. ете, и меѓурелигиските дебати се нешто што ги интересира атеистите.
а ова тема е добра подлога за дебати, затоа што на конкретни теми за поедини религии се' е тоа ОФТОПИК.

Да барам ли јас во темата за Исламот,КАДЕ Е ПРАШАЊЕТО, и каде е дискусијата??
Да видите малку како е :)

Да барам ли јас во темата за Исламот,КАДЕ Е ПРАШАЊЕТО, и каде е дискусијата??
Да видите малку како е :)
па секогаш има и прашања и дискусија, барем се пробува да се дискутира, иако потоа преминува во расправање. така да нема што “да видиме малку како е“

па секогаш има и прашања и дискусија, барем се пробува да се дискутира, иако потоа преминува во расправање. така да нема што “да видиме малку како е“

Стриктно за тебе можеби не важи тоа,но за другарчињата твои важи во целост.
Ај ок,ќе бидам поштен,одам да ти одговорам на прашањето :)
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 20:51 ---
Od kade ti toa zakluci deka sum nevernik ? Toa sto ne go ljubam islamot ne znaci deka sum nevernik!
Jas samo ti ukuzav deka si offtopik a ti se rasplaka do default

За мене значи,а ти можеш и како космонаут да се чувствуваш.тоа е твоја работа.
Не идам оффтопик веќе,се извинувам за вознемирувањето.

Во USA се е бизнис, вклучувајќи ги атеизмот и религијата...

:)
То веќе под дефолт. За џабе ни ги збирет тие бенџаминфренклините.. Како ќе се сунчат некое гзиште дебело на флорида?
Во толку овци на едно место, не знам како до сега не му го наплаќет воздухот шо го дишат... Да се решат, ќе ги убедат гарант :facepalm:

Ова е надминува глупоста на религиозните...

:D

http://news.yahoo.com/atheist-mega-churches-root-across-us-world-214619648.html

Ставро:

1. Религозните се глупи.
2, Атеистите, според линков, се глупи.

Е ми, саде Ти си некаков ислкучок од ова глупациве, оти си некоја „трета страна„ која виси во воздух, така?...:sneaky:

Ставро:

1. Религозните се глупи.
2, Атеистите, според линков, се глупи.

Е ми, саде Ти си некаков ислкучов од ова глупациве, оти си некоја „трета страна„ која виси во воздух, така?...:sneaky:

Микица, не е никаква тајна дека 95% од човештвото е глупаво до посер.

Ова е надминува глупоста на религиозните...

:D

http://news.yahoo.com/atheist-mega-churches-root-across-us-world-214619648.html

На толку пишуење дека атеизмот не е религија, овие атеистиве у САД и Австралија ви го посраа муабетот. Абе твој ако не те заебе кој друг. Него, сеа ќе мора и вие да се делите на атеисти шо идат и атеисти шо не идат у мегацркви.

Микица, не е никаква тајна дека 95% од човештвото е глупаво до посер.

Хмммм, убеден сум дека себе си се гле‘аш у оние 5%....:sneaky:

Патем кажано, заглупувањето на луѓето не е природен процес, туку е процес кој е наметнат од одредени центри на моќ, или можеби то‘ еволуцијата нешто засрала, фатила погрешен правец и почнала да де-еволуират...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom