Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
@Хептаграм XI оно со тоа задруга сака мене да ме дискредитира, но како што кажа, самиот тој се прави кловн со таквото однесување.
затоа во последниве 2-3 дена само пие пријави од мене. пошто ми прекурчи да пробувам да разговарам со него и сличните ко него а они да имаат простачки однос. клин се клином избија, они мене шамар, јас нив бокс.[DOUBLEPOST=1403114644][/DOUBLEPOST]
abe gledajte svetsko:)

volku strani da se potrosea na analiza na svetsko garantiram deka celo leto ke pievte pivo bez pari:P
заврши? колку?

@kooperativa - Отприлика свесен сум дека тешко се тера овде било каква дискусија, особено сериозна (да не збориме па квалитет), што е причината и што го баталив подфорумов веќе поодамна и темите на него, а порано доста бев активен. Си викам, кога веќе ме тагнаа, да видам што се дискутира, па одговорив, па ми реплицираа итн. се фатив во ланецот :D

Добро е хепта..се оправда.
Ај сега не ме цитирај повеќе, ме користиш мене за да шерифуваш и да ги провоцираш атеистите да паѓаат во мрежата на сатанизмот...хе хе хе[DOUBLEPOST=1403114947][/DOUBLEPOST]
@kooperativa - Отприлика свесен сум дека тешко се тера овде било каква дискусија, особено сериозна (да не збориме па квалитет), што е причината и што го баталив подфорумов веќе поодамна и темите на него, а порано доста бев активен. Си викам, кога веќе ме тагнаа, да видам што се дискутира, па одговорив, па ми реплицираа итн. се фатив во ланецот :D
Намерно те повикав, само ти заслужуваш посериозна дискусија, другиве мислат дека се настанати од мајмуни....
Ќе ти одговорам покасно и имам некои прашања до тебе.;)

остани, забавно е!!! понекогаш има навистина квалитетни бисери. деновиве се нешто неУрозни, па провоцираат. ќе да е до сФетското.
нека помине, ќе попостат некој ден и ќе им дојде душичката на место. многу пиво не е на арно;)

Треба пак некоја атеистичка собиранка да направиме, одамна не сум бил на некоја. Редно време е и Бог да го упознаеме :D

Те цитирам за да се освестиш и да ги оставиш луѓето на мир и да не досадуваш... и да не ме споменуваш мене за да си ги оправдаш бладањата насекаде.

Не ми е дојдено до „шерифување“ ами да те искарам бидејќи си трол и досаден. Ги расипуваш темите на начин за кој беше баниран со претходното корисничко име ...

Оди во христијанство и пишувај за символот на верата, кога веќе имаш толку „божествено“ знаење од христијанската мистика... оди пишувај во Ислам да им објасниш што е Кааба и каква симболика има...

Ги прашуваше луѓево за се и сешто само не зошто се атеисти и зошто не веруваат во бог во кој ти веруваш и слични философски прашања....
И покрај сето тоа глупирање, ги навредуваше... и тоа ист форумџија, со друго корисничко име - што е забрането на форумов.

Треба да си малку посмирен, кога веќе си толку „духовно воздигнат“ како што велиш... :)

@Хептаграм XI оно со тоа задруга сака мене да ме дискредитира, но како што кажа, самиот тој се прави кловн со таквото однесување.
затоа во последниве 2-3 дена само пие пријави од мене. пошто ми прекурчи да пробувам да разговарам со него и сличните ко него а они да имаат простачки однос. клин се клином избија, они мене шамар, јас нив бокс.
задруга, абе хепта е малку спор во сФаќањата, тој за да разбере дека само тебе така те нарекувам му требе некој ден...
Што беше разликата помегу свест и Его?....хе хе хе[DOUBLEPOST=1403115219][/DOUBLEPOST]
Треба пак некоја атеистичка собиранка да направиме, одамна не сум бил на некоја. Редно време е и Бог да го упознаеме :D
Јас ако ви дојдам сите на црква утрето ќе одите...хе хе хе

Добро е хепта..се оправда.
Ај сега не ме цитирај повеќе, ме користиш мене за да шерифуваш и да ги провоцираш атеистите да паѓаат во мрежата на сатанизмот...хе хе хе
Намерно те повикав, само ти заслужуваш посериозна дискусија, другиве мислат дека се настанати од мајмуни....
Ќе ти одговорам покасно и имам некои прашања до тебе.;)

Фала чим имаш така повисочко мислење за мене друже :pipi:. Нема проблем за прашањата.

Инаку за сатанизмов, има разни видови и интепретации, најпозната е таа на ЛаВеј, што е еден вид накурчен атеизам зачинет со мистицизам. Нормално како агностик атеист и некој кој му се допаѓа мистицизмот, дека ќе истражувам за сатанизмот, особено тој правец. И како и кооператива, и јас се пронаоѓам доста во напишаното. Не дека би се дефинирал како сатанист, ама филозофијата каква што е таму повеќе ми одговара него ли било што друго.[DOUBLEPOST=1403115440][/DOUBLEPOST]

Абе си идам јас во црква онака за празници и слично. Или како прошетка низ убаво архитектонско дело или внатре ликовните дела. Отприлика тој аспект на црквите ме фасцинира, не религијата нажалост :D.

Абе си идам јас во црква онака за празници и слично. Или како прошетка низ убаво архитектонско дело или внатре ликовните дела. Отприлика тој аспект на црквите ме фасцинира, не религијата нажалост :D.
Исто...
Но работата е што тие градби не ги граделе мирјани, ами луѓе кои ги знаат симболите на едно верување до самата срж...
Мирјанинот само финансира со надеж дека тоа ќе му биде запишано во „Книгана на животот“....

Јас мислам дека има атеисти кои посетиле манастири од чиста историска на пример перспектива или пак архитектонска... :)

боже сачувај o_O
задруга, абе хепта е малку спор во сФаќањата, тој за да разбере дека само тебе така те нарекувам му требе некој ден...
Што беше разликата помегу свест и Его?....хе хе хе[DOUBLEPOST=1403115219][/DOUBLEPOST]
ти тролу невиден, дај скини ми се курца и оди ебни нешто. се гледа дека си сув ко сахара, па си ги вадиш фрустрациите тука со нас.
од мене никогаш нема да добиеш ниеден одговор. си ги истроши сите џокери што ти беа поделени. сега седи со палецот у анус и чуди се како да го сјебам кооператива.

@Шкорпион немој случајно да си му правел сериозна дискусија пошто тој тоа НЕ го заслужува.

@Шкорпион немој случајно да си му правел сериозна дискусија пошто тој тоа НЕ го заслужува.

Па нели рече да останам, забавно е :D. Кога веќе сум тука .... Плус сум во зачудувачко добро и смирено расположение со оглед на тоа каков е денот, што е малце вон-карактер за мене. Моментално и немам што друго да правам (чекам да се симне една серија па да ја гледам :D), па нека го, да видиме што ќе бидне од дискусијата. Може и тебе ќе те заинтригира да се вклучиш, од кај знаеш? :P

боже сачувај o_O

ти тролу невиден, дај скини ми се курца и оди ебни нешто. се гледа дека си сув ко сахара, па си ги вадиш фрустрациите тука со нас.
од мене никогаш нема да добиеш ниеден одговор. си ги истроши сите џокери што ти беа поделени. сега седи со палецот у анус и чуди се како да го сјебам кооператива.

Контрола на емоциите, без нервоза молам.
Егото ти е како Јупитер чим од толку малку се чукаш по гради...хе хе хе...

Контрола на емоциите, и Доналчо ти напиша дека тоа е многу тешко, за да го сториш тоа требе да имаш развиен интелектуален центар, поготово објективниот.

Ај сега бегај на дрво, мрак фаќа...во август да не ми доаѓаш неспремен[DOUBLEPOST=1403116200][/DOUBLEPOST]
Па нели рече да останам, забавно е :D. Кога веќе сум тука .... Плус сум во зачудувачко добро и смирено расположение со оглед на тоа каков е денот, што е малце вон-карактер за мене. Моментално и немам што друго да правам (чекам да се симне една серија па да ја гледам :D), па нека го, да видиме што ќе бидне од дискусијата. Може и тебе ќе те заинтригира да се вклучиш, од кај знаеш? :P
Има ли човекот душа?

Контрола на емоциите, без нервоза молам.
Егото ти е како Јупитер чим од толку малку се чукаш по гради...хе хе хе...

Контрола на емоциите, и Доналчо ти напиша дека тоа е многу тешко, за да го сториш тоа требе да имаш развиен интелектуален центар, поготово објективниот.

Ај сега бегај на дрво, мрак фаќа...во август да не ми доаѓаш неспремен[DOUBLEPOST=1403116200][/DOUBLEPOST]
Има ли човекот душа?
богами, ти се еден од ретките таленти кои ме вадат од такт. а за тоа треба да си специјано надарен со глупост што кај тебе го има во изобилие.
ти ли најде да зборуваш за его? ти, тој што нема его? тој што не знае подалеку од 2-3 книги во кои е забрането да се има его? оди види да не сум кај фрижидерот?

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog

Koja serija?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom