Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Ок, глеаш Древни вонземјани на Хистори, заклучокот е тој.:D
Интересно докази!, па и баш не се некои докази. Што ако се докаже дека тие се изработени од човечката рака? Што ќе биде тогаш!? И побитно, овие се откриени ехехе од кога, зошто се криеше за нивното пронаоѓање? Зш Деникен ќе кренеше „револуција“?!
Јас би ти препорачал да прогуглаш малку....вака нигде не стигаме....и не гледам ТВ од пред неколку години :)

Јас би ти препорачал да прогуглаш малку....вака нигде не стигаме....и не гледам ТВ од пред неколку години :)
Гуглам јас. Инаку зошто нигде нема да стигнеме? Даваш потенцијален доказ, добиваш контра одговор и сеа брмчиш!:)
Ако е така, муслиманите често одат на тие „100-те чуда во Куранот“! Зар сите се чуда?!

Гуглам јас. Инаку зошто нигде нема да стигнеме? Даваш потенцијален доказ, добиваш контра одговор и сеа брмчиш!:)
Ако е така, муслиманите често одат на тие „100-те чуда во Куранот“! Зар сите се чуда?!

Не :D Ниту едно не е блиску до чудо.[DOUBLEPOST=1401582406][/DOUBLEPOST]
И шо мислиш, кој ќе тепа?

Оклахома.

Додека не видиме со свои очи нема со сигурност да знаеме нели?
Биди си ти скептик....заради лични причини, не ти брани никој. Ама наместо да трошиш 10 мин од твоето драгоцено време, не е лошо по некој месец да поработиш на проблематиките.

Додека не видиме со свои очи нема со сигурност да знаеме нели?
Биди си ти скептик....заради лични причини, не ти брани никој. Ама наместо да потрошиш 10 мин од твоето драгоцено време, не е лошо по некој месец да поработиш на проблематиките.
Кои проблематики?
Инаку ти си верник?

Нема никакви проблематики, уживај (y)
Дај доискажи се.

Вистинската проблематика е точната бројка на твоите и моите скелети. Лесно е фалсификуваш 10-15 (ако те прави среќен нека бидат и 20), но многу е тешко да фалсификуваш илјадници скелети и разни други материјални докази.

Што е Бог, а што е верба во Бог?

Јас ти велам бебето е теист, то ест бебето има душа.

Има или нема душа, то е прашањето.?

Шах

Дали детето има ЕГО?
.
Шах
Пошто утврдивме дека бебето има душа, следно прашање.

Дали бебето има Воља?
Шах

Е сега најглавното прашање:
Дали детето има свест?
Мат

Шах

Шах

Шах

Е сега најглавното прашање:
Дали детето има свест?
Мат
Јас нема да ти одговорам затоа што кога го постави ова прашање, самиот донесе заклучок дека детето има и душа, а тоа не е мој став, така да кој се сложува со тебе слободно нека ти одговори.

И јас мислев да играме фудбал, тоа ти си правел состав за ракомет (7 играчи) а сега не предизвикуваш на шах, што се откажа од физичката активност?

Јас нема да ти одговорам затоа што кога го постави ова прашање, самиот донесе заклучок дека детето има и душа, а тоа не е мој став, така да кој се сложува со тебе слободно нека ти одговори.

И јас мислев да играме фудбал, тоа ти си правел состав за ракомет (7 играчи) а сега не предизвикуваш на шах, што се откажа од физичката активност?
Нема или не знаеш?:P
Има разлика меѓу овие две.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom