Прашалничиња

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Глупи ти се прашалничињава бе, ама кога нема покреативни сеирџии, ваљда ќе помине и ова.

Се туширам секој ден, никогаш не се бањам, користам сапун и рука исклучиво, такви сунгерчиња и глупости ми се педерски, шампон ставам во зависност од мрсноќата на косата.

Нормално, прво се сапуњам. Почнувам од нозете, мишките, меѓуножјето (ох ох ох)... Па дури после ставам шампон.

Мои прашања (за мажите):

1) Дали некогаш сте се подзаборавиле со „сапунирање” на другарчето?
2) Дали сте се заборавиле со трлање на г'зот?

(жените)
1) Колку често ви се случува да си пуштите јак млаз меѓу нозе?
2) Дали почесто се туширате или бањате?

Нит се бањам, нит се туширам, нит користам нешто.. тие шо ме знаат ќе потврдат, смрдам као носорог спремен за парење.

Офчар напиша:
Нит се бањам, нит се туширам, нит користам нешто.. тие шо ме знаат ќе потврдат, смрдам као носорог спремен за парење.

потврдувам

А ви се десило да ви се моча многу, ама кога ќе почнете да мочате да испрскате се зошто ви бил „залепен”? :shok:

Se tusiram sekoj den-moram zosto sekoj den se potam od teretana
Si koristam najnormalen sampon
Raka si koristam,a tie sungercinja i gluposti vrska nemaat
sampon si stavam ednas na glava,pa ke go istrijam i ke se napravi sapunica i polse od tamu si zemam i se mijam cel

Acid напиша:
А ви се десило да ви се моча многу, ама кога ќе почнете да мочате да испрскате се зошто ви бил „залепен”? :shok:

како то залепен?! :shok:

МаРиНа`Ох напиша:

Kako be? Знам, кога ми е кренат тешко ми е да мочам фала богу. И онака е крив, така уште повеќе :pos:

МаРиНа`Ох напиша:
Така бе, си спиел или си седел подолго време, па ти се залепил. Одиш да се измочаш и правиш лом! :shok:

Прашалничиња 3

1. Дали некогаш ви излегло бубалица/гноеница/брунка на к*р?
2. Дали кога сте кењале ви се случило да снема хартија па да употребувате алтернативни методи? (весник, палома, лист од смоква, рука)
3. Дали ви е крив/венаст?
4.Дали се палите кога ќе видите флрена улошка? За девојките, дали се палите кога ќе видите фрлен кондом на патот полн со спермишта?

А тоа не. :pos: Иначе повеќе има шанци да ти се залепи кога е ептен жешко. Во зима не. Во зима ташаците ти станват ко маслинки :pos:

Acid напиша:

:pos: ДА ДА!!!

1. Дали некогаш ви излегло бубалица/гноеница/брунка на к*р?

Мене еднаш ми искочи еден чир, маме му ебам, загнои, засмрде, онака рана отворена, морав гол да лежам, да се мачкам со кантариони.. срање.. болки тоа.. бррр..

2. Дали кога сте кењале ви се случило да снема хартија па да употребувате алтернативни методи? (весник, палома, лист од смоква, рука)

Ја куче си иам, `А ЛИЖЕ!

3. Дали ви е крив/венаст?

Мене ми е многу селски закривен, онака двојно крив. Ем ми има параболична форма, ем забегува во лево. Тоа од многу дркање викаат, професионална деформација.

4.Дали се палите кога ќе видите флрена улошка? За девојките, дали се палите кога ќе видите фрлен кондом на патот полн со спермишта?

Ја повеќе се палам на улошки, а куртончињата ги зимам, ги заплакнувам и ги дувам после уместо балони ;)

Acid, ti ko demek ne si go brisel gzot so listovi od banana? Ne te cesal gzot ko ne si go izbrisal dobro? Ne ti izleglo bubalice na kureto? :pos:

Мене ми е многу селски закривен, онака двојно крив. Ем ми има параболична форма, ем забегува во лево. Тоа од многу дркање викаат, професионална деформација.

Lele bejb, i mene isto! c c c c Na diskaveri velat ko demek toa bil od nekoja povreda pa koga se povlecuva ranata, imalo malo deformiranje sto go nakrivuva qurot

Офчар напиша:
1. Дали мочате додека се туширате?
2. Дали коа ќењате ви се отцртува капакот на гзот?
3. Дали коа ќењате испуштате звуци (сем прдење)?
4. Дали ви се десило да исќењате малтер, онака, се стискате.. и трк на шоља.. охохохо.. рибизли у сос..
5. Дали некад ви се десило коа се бришете да ви се пробуши хартијата?

Само за машките:
ДАЛИ МОЖЕТЕ ДА ЗАМИСЛИТЕ ЖЕНСКО КАКО ЌЕЊА?
c010.gif
и
a010.gif
epa ajde ofchar edno po edna vaka
1.da redovno uvek
2.ne :pos:
3.ponekad ako me ima mnogu spoterano moze da ispushtam zvuci na zadovolstvo
4.ne toa nikad
5.auuuuuuuu da gnasno e neli brrrrrrrr:icon_mad: :pos:
au da zamishljam kako kenja jenifer lopez sigurno kenja so dignat kapak a :pos: :pos: :pos:

Toreador напиша:
Acid, ti ko demek ne si go brisel gzot so listovi od banana? Ne te cesal gzot ko ne si go izbrisal dobro? Ne ti izleglo bubalice na kureto? :pos:
Сум го бришел еднаш со листови, ама во село. А бубалице на курето не ми излегло. :pop:

Иначе, горд сум што не ми е крив. :wink: Закривеноста е дисфункција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom