Прашај ме да те прашам

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Фантастико. Сите рипаат од среќа. добро не баш сите, но сите рипаат од кревет порано. :)

Овој докторот ми кидна еднаш, сакав да го прашам нешто нешто, кој ти е најглупав предмет, и кој најлесен? (или ако е некој постар кој ти бил) :)

Кидна докторот. Сега би требало да е во школо:)

А тебе кој ти е/бил најомразен предмет?:)

Информатика и англиски....., среќа ги откачив еднаш за секогаш:vozbud:

Кај заврши средно?:)

Еми ти одговорив на ова прашање. :)

Него. Што мислеше за мене кога се појавив во Играчилница и дали твоето мислење се промени? :)

Ништо немислев т.е. не ни имав некакво мислење за тебе. Човек од прва неможеш веднаш да го запознаеш, затоа и мразам предрасуди:)

Ти имаше некакво мислење за мене?:)

Да. Нормално. :)

Баш ме интересира вака личностите како гледаат на мене, не дека мене ми значат истите затоа што претежно лицата набрзина ќе ги набрбљаат некативните човекови карактеристики односно ќе го искритикуваат негативно, а потоа ќе кажат нешто позитивно колку да заплакнат очи.
Јас не ја сакам цензурата па затоа ќе те замолам во 1-2 реченици да се изјасниш. Околу моето претходно прашање. Или, како гледаш кон лицата кои не си ги запознал односно не ги знаеш, а си имал некаков директен односно индиректен контакт со истите? :)

Јас неможам за некого да имам некакво мислење, а тој да незнае за тоа. Јас сум отворен ко прозор, ако мислам нешто за некого одам и му го кажувам. Предрасуди немам, чекам да помине подолг период за да го запознаам, па за да кажам каков е:)

Истото прашање и за тебе?:)

Истиот одговор, само прашањето не ми го разбра баш убаво.

Инспирација во животот?

Реклама 5 е боље имам купувано доста од таму.

Веројатно инспирацијата ја црпам од книгите.

Прашањето мое е ,зошто баш од таму? Гледаш коли и мотори...или...?

Незнам. Голем број под работите кои ќе ми служат за понатаму ги добивам од таму...., па затоа е и еден вид инспирација за мене:)

Кој човек ти го сметаш за сељак?:)

Оној кој има селски манири....и оној кој слуша турбо фолк :P....шала......и оној кој што слуша селска музика.

Како на пример? :)

Дотерај го прашањето во една насока, па потоа одговор:D

Како стоиш на љубовно ниво?:)

Дотерано е, но ако те мачи тоа селска музика, можам слободно да ти дадам линк или да те насочам, кај што има зурли, дајре, хармоника и тамбура, за мене тоа во целина е селска музика. :)

Солидно т.е. одлично со странци, а со домашни катастрофа. :D

Ти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom