Прашај ме да те прашам

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Матка:)

Ми рече средно си....., како се чувствуваш пред тргање во школо?:)
Фантастико. Сите рипаат од среќа. добро не баш сите, но сите рипаат од кревет порано. :)

Овој докторот ми кидна еднаш, сакав да го прашам нешто нешто, кој ти е најглупав предмет, и кој најлесен? (или ако е некој постар кој ти бил) :)
Кидна докторот. Сега би требало да е во школо:)

А тебе кој ти е/бил најомразен предмет?:)
U skolo ne bas najsreken poradi nekoi soucenici.
Najglup predmet Geografija nikad ne sum ja sakal i nikad nema. Ednostavno glup mi e predmetot.
Najinteresen Fizika,Matematika,Fiziologija,Anatomija,Nega na Bolen,Mikrobiologija i Infektologija,Praksa ako ja smetam vo predmet xD, Psihologija,Patologija i uste eden kup :)

Тешко е да се одвој.. во главно историски филмови, крими, мистерии..

Која е најлудата работа која си ја направил во животот?

Imalo dosta ama ednas se kacuev na drvo za na edno devojce da i pomognem da se simne od nego. I pritoa go dobiv prviot poklon od taa devojka :) Baknez za prv pat :rolleyes::rolleyes::p:p
Toa bese pred 10-11 godini :)

Ti?

Сите работи што ги имав направено кога бев заљубена ги сметам за најлуди :facepalm:

Од што се плашиш најмногу?

Од самиот себеси Тој/таа под мене (перверзни ниедни, мислев под мојот пост :D) од што се плаши најмногу?

Тешко е да се одвој.. во главно историски филмови, крими, мистерии..

Која е најлудата работа која си ја направил во животот?
Мој вкус :D

Најлуда работа што сум отишол за девојка од еден во дру град во 12 сатот навечер(тешко можеш да оддолееш на женски солзи :rolleyes:) :D
Ти?

Исто како тебе.. за љубовта ги имам правено најголемите лудости :facepalm:

Кој бил твојот најсреќен момент во животот? :)

Хмм,имам повеќе но кога би издвојувал,би бил кога татко ми ми купи кола,или кога Милан осови лига на шампиони или.. Тешко прашање,во принцип сум среќен човек :pos: :ROFLMAO:
Tвојот?

Мислам дека немам досега не сум доживеала најсреќен момент, или ништо не успева да ме импресионира до тој степен... не знам :cautious:

А кој е твојот најтажен момент?

Премногу доверба и премногу очекувања од некои личности,ама на крај.. :rolleyes: Ама најтажен момент ми е дефинитивно кога истото го повторувам и ми се враќа филмот :ROFLMAO:
Yours?:icon_mrgr:

U skolo ne bas najsreken poradi nekoi soucenici.
Najglup predmet Geografija nikad ne sum ja sakal i nikad nema. Ednostavno glup mi e predmetot.
Najinteresen Fizika,Matematika,Fiziologija,Anatomija,Nega na Bolen,Mikrobiologija i Infektologija,Praksa ako ja smetam vo predmet xD, Psihologija,Patologija i uste eden kup :)
Кој ти предава нега на болен? :)
И што учите психологија зш тоа навистина е интересно.

Цигли, нормално. Малтер, и за облога гипс картон и стиропор. :)

Ти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom