Прашај ме да те прашам

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Тасета......, се напна со стриповите...., ни ни знам кои стрипови сум ги читал пред 4-5 години:D

Ако работиш, колкава плата земаш?:)

10.000 евра ко кафанска певаљка качена на маса во Австралија......, лажеш сушиш...... кажи прво вистина, после одговор;):)

Дали знаеш дека ДИЈАМАНТЕ е Каролина?:)

- Зш да не би можел? Јас сум оптимист. Но има време, треба системот да се рестартира. Инаку не знам. 10-15.000 ден. веројатно. :)

-Не. Иако имам приметено дека постира линкови со “Македонско девојче“- новиот албум, кој го немам слушано нит ќе го слушам.:)

Не си знаел колкава плата земаш:confused: Каролина е, цел форум ја дозна дека е она, а она уште реклами си прави:pos:

Кажи нешто повеќе за стилот со долгата коса кој го тераш?:D

Не работам, и за тоа има време. ;)

Немам стил. Зар би требало да имам? Ако се важи “Моцарт“ стил зш тоа ми е еден од надимаците иако мојата фризура нема никаква врска со неговата фризура. :)

пи.ес. Јас прашања си поставувам, да не мислиш дека залутав со темава, но тие се на почетокот на коментарот. ;)

Лажеш сушиш човече. На marinium му викаш дека си 3 години постар од него, они има 16+3, значи имаш 19. После викаш дека си бил правник и работиш. Сега имало време за работа:cautious:

Тоа за стил веќе реков, твое лично право е:)

Кај ќе идеш вечер?:)

Не е точно. Не работам и не сум толку постар од него. :P

Никаде.

Ти? :)

Не:)

Кај беше во четвртокот на 28ми ...., кога се празнуваше Успение на Пресвета Богородица?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom