Прашај ме да те прашам

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Поради тоа што имам се повеќе обврски. :)

Не тоа е сега во мода, ги навреди идио....децата кои веќе го сторија истото.

Зошто го направи профилот на кајгана? :)

Сакав да научам нешто повеќе во врска со религијата. Имав и вишок време кое требаше некако да го пополнам, башка сакав да влезам во некоја конкретна дискусија зш ми се смачи да се расправам секојдневно на А1.Он со простаци. :)

Ја виде ли тепачката во парламентот? :)

Да. Од Чкљарци што може да се очекува..... се едно исто:)

Што ти е тоа А1.он?:)

А алката која што недостасува!? Јас сметам дека човекот се уште детелно не ја истражил таа област порди тоа што сигурно има скриени докази некаде и негде, односно материјални остатоци како коски и нови фисили. :)

Ти значат нешто лајковите? :)

Колку што ми значат толку и не ми значат. Можеби ми значат зошто кога ќе добијам лајк/допаѓање на некое мислење во некоја тема доаѓам до знаење дека на некој друг она што јас сум го пишал му се допаѓа или пак едноставно делиме исто мислења, а за тоа колкава бројка ќе биде запишана како допаѓања не ми значи. Највеќе ми значи тоа што сум дел од Кајгана:)

Тебе ти значат нешто?:)

Не. :)

Самиот си го наметна ова праашање, инаку. А зошто ти е принципот памти па врати? Односно кој ќе ти стави и ти му ставаш. :)

Како тоа сам си го наметнав прашањето? Незнам, лајк системот оддамна функционира така во Играчница:D

Зошто страшно ме потсеќаш на кооператива?:)

Самиот го постави ова прашање на темата “Ајде да изброиме во 100.000“. ;)

Не знам. Не го ни знам кооператива, освен како се вика, тел. број, дека ги сака Дорски, дека е рокер и дека е атеист..... Требаше да отидам на една собиранка ама не можев. :)

Запозна некого од кајгана приватно или не? :)

Јас факултет немам завршено. Само средно имам завршено....., затоа и на Херсеј во другата тема му реков оддамна завршив со испитите..... т.е. матурата ми беше крајниот испит:D

Кои се тие два члена кои си ги запознал?:)

За тоа не сакам да зборувам, башка имам и братучед, што значи знам 2 члена и познавам 1. :)

Еми зш не заврши? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom