Сакав да научам нешто повеќе во врска со религијата. Имав и вишок време кое требаше некако да го пополнам, башка сакав да влезам во некоја конкретна дискусија зш ми се смачи да се расправам секојдневно на А1.Он со простаци.
А алката која што недостасува!? Јас сметам дека човекот се уште детелно не ја истражил таа област порди тоа што сигурно има скриени докази некаде и негде, односно материјални остатоци како коски и нови фисили.
Колку што ми значат толку и не ми значат. Можеби ми значат зошто кога ќе добијам лајк/допаѓање на некое мислење во некоја тема доаѓам до знаење дека на некој друг она што јас сум го пишал му се допаѓа или пак едноставно делиме исто мислења, а за тоа колкава бројка ќе биде запишана како допаѓања не ми значи. Највеќе ми значи тоа што сум дел од Кајгана
Самиот го постави ова прашање на темата “Ајде да изброиме во 100.000“.
Не знам. Не го ни знам кооператива, освен како се вика, тел. број, дека ги сака Дорски, дека е рокер и дека е атеист..... Требаше да отидам на една собиранка ама не можев.
Јас факултет немам завршено. Само средно имам завршено....., затоа и на Херсеј во другата тема му реков оддамна завршив со испитите..... т.е. матурата ми беше крајниот испит
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.