Прасето со мајмунско лице го шокира цел свет!

• Креатор на темата Креатор на темата Matador :)
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да организираме акција за посвојување на мајмупрасево од Скопската Зоолошка градина.

Еј супер идеја, ќе го оставиме да се поебе со сите животни таму и ќе имаме најпосетена зоолошка во свет.:cheeky1:

Како го шокира светот кога ова е од летото? Не е ништо ново одамна е ептен :) на точка иди ке најдеш еднакупа овакви,вонземјани и тон глупости :S

Душичка, ама е мило:cheeky2:
Како никој да не сака да го купи :vozbud:

Можам да си замислам :) Инаку ова е како човек, дали ќе го наречеме инвалид или слично (без навреда).

~ Инаку добро нека го испитуваат подобро :)

Monkeypig,monkeypig, does whatever a monkeypig does.Jump on trees - no he can't, he's just a pig.Look out it's Monkeypig!

Абе што му фали бе? Освен што личи на гремлин... :pos2::pos2::pos2:

Убаво е.
Ај купете ми го.
>.<

Душичка, не е криво тоа што вакво се родило.:pipi:
Ама рака на срце би ме исплашило вакво нешто да ми излезе пред очи:vozbud:

Шо му фалит бе?
Запнале сите, грдо та грдо било. о.О
Баш ми е слатко мене.

pig-born-with-the-face-of-a-monkey_0.jpg

Ова погрдо е и од Боки 13....

НОВО!

Свиња со „овча волна“

Една свиња со густи виткани влакна, налик на овца, претставува вистинска гордост на нејзиниот нов сопственик, кој ја купи на аукција за 280 евра.

Австриската долговлакнеста раса на свињи беше најголема атракција на аукцијата оддржана во англиската област Ланкашир. Оваа раса на свињи е многу ретка во Англија, каде е увезена пред три години.
svinja_ovca.jpg
По долготрајното наддавање на аукцијата, свињата на крајот е продадена за 280 евра на еден локален фармер, кој ја купи како домашно милениче за својата ќерка.

- Ние во семејството сме љубители на животни и дојдовме да видиме како изгледа таа свиња. Мојата ќерка е восхитена, изјави тој. - Сакаме да ја промовираме таа нова раса и ќе биде многу интересно да се види како на оваа свиња ќе реагираат нашите свињи. Се надевам дека ќе успееме да ја размножиме, нагласи фармерот.
svinja_ovca1.jpg

омфг овие на се личат само на животни не :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom