Познати фацки на форумов

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
saso si e saso, a poima nema kade ima tetovaza ekcentrikot

pa so red da pocnam: prvo se rodiv, pa snimiv reklama za uciliste za stranski jazici, i tolku :)

Јас сеуште не сум,ама кај да е деновиве ќе станам јако популарна.Сите само за мене ќе зборат.:)

Затоа тебе сите по фаца те знаат,благодарение на мене,да се разбереме!!! :):):)

Ja kao mal u grad nikad ne barav gratisi. Samo ke se pojavev pred Hard Rok, Musandra, MNT i odma mi se trgaa site. Duri posle svativ sto e fintata.
GLupacite me mesale so nekoe kopile sin na nekoj buljas so drzel kafani po Skopje u toa vreme.
Ama ic ne se zalev so me smesaa....
se nadevam deka nema sega da mi se desi istot. xixixi
Kaj e ovoj so prstot be da kaze nesto?

Јееее! Сите сме познати! :je::je::je:

ЈАс на оправдано присутни беф ЕЕЕЈЈЈЈ!!!!!!!!!!! Требит да ми се клањате вие мене!!!

JAS SUM NAJPOZNAT!!! EVE GLEAJTE SEA ODMA NEKOJ KE ME CITIRA

Ja sum se zacudil kolku sum poznat...:) Odnosno kolku luge se zamaraat so drugi luge... Odredeni personi koi nikad ne sum gi registriral znaele za mene raboti sto mislev deka nikoj ne go interesiraat... jebiga, mala drzava...

Jakov напиша:
Ja kao mal u grad nikad ne barav gratisi. Samo ke se pojavev pred Hard Rok, Musandra, MNT i odma mi se trgaa site. Duri posle svativ sto e fintata.
GLupacite me mesale so nekoe kopile sin na nekoj buljas so drzel kafani po Skopje u toa vreme.
Ama ic ne se zalev so me smesaa....
se nadevam deka nema sega da mi se desi istot. xixixi
Kaj e ovoj so prstot be da kaze nesto?
Ти ли си бе тоа копилето а, сеа ми текна на тебе како ти беше името да го пишам у дневникот?! Ти шо си го бришеше од сукњите на учителките, служителките, хаусмајсторите и кафекувариците. Ти шо коа заврши незнаеше коа е следна буква после Ф у азбуката. Ти шо се отепа јадење француски сендвичи со дупла шунка од локалната путка-сендвичара пред школо. Ти шо првото возење со колата го имаше позади МРТВ/МТВ/МР/МКТВ/МТКВСАТ. Ти шо на матурската плачеше затоа шо меот те болеше и целиот се направи мршник. Ти ли си тој ццц!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom