- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 1.768
- Поени од реакции
- 31
saso si e saso, a poima nema kade ima tetovaza ekcentrikot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fantom_oh напиша:JAS SUM NAJPOZNAT!!! EVE GLEAJTE SEA ODMA NEKOJ KE ME CITIRA
G e G o напиша:A зш си најпознат ?
eh ofcar na kolku generacii ke se prenese toa iskustvo da znaes,sekoj pat popreuvelicenoОфчар напиша:повратив на сред дуомо.. хардкор!
Ти ли си бе тоа копилето а, сеа ми текна на тебе како ти беше името да го пишам у дневникот?! Ти шо си го бришеше од сукњите на учителките, служителките, хаусмајсторите и кафекувариците. Ти шо коа заврши незнаеше коа е следна буква после Ф у азбуката. Ти шо се отепа јадење француски сендвичи со дупла шунка од локалната путка-сендвичара пред школо. Ти шо првото возење со колата го имаше позади МРТВ/МТВ/МР/МКТВ/МТКВСАТ. Ти шо на матурската плачеше затоа шо меот те болеше и целиот се направи мршник. Ти ли си тој ццц!Jakov напиша:Ja kao mal u grad nikad ne barav gratisi. Samo ke se pojavev pred Hard Rok, Musandra, MNT i odma mi se trgaa site. Duri posle svativ sto e fintata.
GLupacite me mesale so nekoe kopile sin na nekoj buljas so drzel kafani po Skopje u toa vreme.
Ama ic ne se zalev so me smesaa....
se nadevam deka nema sega da mi se desi istot. xixixi
Kaj e ovoj so prstot be da kaze nesto?