Познати фацки на форумов

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Дали има познати луге на Форумов??.......Еве ко за пример Офчар (вуна) е колку толку познат (еве и по емисии го викаат :)) или ТрН у ОкО (софистот) би требало да е познат ( барем меѓу луѓето шо слушаат македонски рап)

Епа сеа познати луге дај кажете се :):)

ako edno dete dole produzi da place jas kje stanam poznata poso kje me ima u vesnik deka sum go ubila :) :)

aj i tie sto sakaat da se razotkrijat neka navedat i po sto se poznati :)

Па не би рекол дека сум некоја позната фаца....правам музика која, статистички, на десет души само 1 ја знае дека постои кај нас......

DuFFy напиша:
Дали има познати луге на Форумов??.......Еве ко за пример Офчар (вуна) е колку толку познат (еве и по емисии го викаат :)) или ТрН у ОкО би требало да е познат ( барем меѓу луѓето шо слушаат македонски рап)

Епа сеа познати луге дај кажете се :):)
Се знам зошто си ја отворил во Чек дис Аут темава. :-)

Епа не знаев кај да ја става и затоа тука ја донесов

......ја сум познат по тоа што не сум....

Јас сум многу популарна кај мене дома... мислам дека уште малце и ќе ми направат култ на обожување... Абе ајде...
У Македонијава, сите се познати личности, не мора на телевизија да те има, секој се знаее со секого...

TpH_Bo_OkO напиша:
Па не би рекол дека сум некоја позната фаца....правам музика која, статистички, на десет души само 1 ја знае дека постои кај нас......

Епа ке те прославиме со форумов бе шо се секираш :):):):)

Епа ке ја преместиме у уметност и култура бе проблем ли е :wink: :pos:

Ако на 10 души, 1 те знае. Ти си познат.
Јас би рекла на 1000, 1 те знае:icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
Ако на 10 души, 1 те знае. Ти си познат.
Јас би рекла на 1000, 1 те знае:icon_lol:
Не зборев за мене....:icon_eek: очигледно си и ти од тие 9 кои не слушнале за Македонскиот хип хоп....Не за мене
Еве па обучи се...

Познат сум бе,бев на 60 секунди квизот хахахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom