831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 7.019
- Поени од реакции
- 12.713
Ах ние либералните за мака сме родени. Ако ви пречи гледањето на ваши сестри и родбини во еротски списанија и порничи тогаш не гледајте ги ни туѓите, знаете, дркајчи на туѓите автоматски дркате на вашите т.е. дркате на "сестра" на нечија сестра. Ако сте толку морални останете такви до крај. И јас се прашувам кој продава двоен морал, ете нас либералните не ни пречи голотијата и личниот став на туѓите родбини па не ни пречи ни на нашите, а вие мераклии за туѓо исклучавате светла, пуштате Пи Си и се фрлате на работа со милијарди мисли во секунда. Но не, кога станува збор за ваш близок и некој друг да го прави истото на него не е во ред хехех
Абе манги големи сте, ако поминеше женска пред градска кафана (во прилеп на времето) кај што се пијанчеја "моралните" таа беше курва. Ако не си невина пред брак си ороспија. Ако носиш обетка педер си и можеше да изедеш ќотек итн итн. Сега никој не се буни некако се променија реботиве, и се накако сеуште функционира нормално.
Како беше муабетот: Таму каде толпата одлучува и ракоплеска, таму престојува глупоста. Така некако не ми текнува ама се слагам хехех
Ај поздрав чом на кафе...
Абе манги големи сте, ако поминеше женска пред градска кафана (во прилеп на времето) кај што се пијанчеја "моралните" таа беше курва. Ако не си невина пред брак си ороспија. Ако носиш обетка педер си и можеше да изедеш ќотек итн итн. Сега никој не се буни некако се променија реботиве, и се накако сеуште функционира нормално.
Како беше муабетот: Таму каде толпата одлучува и ракоплеска, таму престојува глупоста. Така некако не ми текнува ама се слагам хехех
Ај поздрав чом на кафе...