pozadini.com - Облечете го Вашиот десктоп

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
До страната е нешто, еве и мене ми бара јузер и пасс.

До страната е нешто, еве и мене ми бара јузер и пасс.

Исто и мене...До нас е проблемот, или ке се најде некој да објасни? :toe:
Аман, уште колку постови со иста содржина треба да избришам?

ДА, НА СИТЕ НИ БАРА ПАСВОРД. АКО ТИ БАРА ТЕБЕ, СИГУРНО И НА МЕНЕ ЌЕ МИ ПОБАРА. И НА СИТЕ ОСТАНАТИ.

Очигледно пасвордот е ставен со цел да се спречи прегледувањето на страницата. Од инсајдерски извори знам дека се подготвува редизајн на целата страница со многу по user-friendly интерфејс и повеќе опции. Од Princ ќе добиете најточен одговор кога ќе биде пуштена новата (и подобрена) верзија на pozadini.com.

И до тогаш, ве молам, нема никаква потреба да пишете пост од типот: "еј, абе и на мене ми бара пасворд, што е финтата? :toe:".

Фала за опсежното објаснување, длабоко се извинувам што бев еден од оние кои дале досаден пост, моја грешка...јас само го видов последниот пост и се надоврзав на него.

Во моментов, со mister wicket работиме на новата (многу пати подобрена) верзија на pozadini.com. Планираме за некој ден да ја пуштиме во употреба, но сеуште ние разгледуваме што има за доработување. Закупен е и доменот pozadini.com.mk кој ќе води кон pozadini.com. Наскоро ќе биде пуштен, за отприлика 4-5 дена. На сите членови на поранешниот pozadini.com ќе им биде пуштен мејл со информација, а исто така и тука ќе ве известиме.

Благодарам на разбирањето :)

Во моментов, со mister wicket работиме на новата (многу пати подобрена) верзија на pozadini.com. Планираме за некој ден да ја пуштиме во употреба, но сеуште ние разгледуваме што има за доработување. Закупен е и доменот pozadini.com.mk кој ќе води кон pozadini.com. Наскоро ќе биде пуштен, за отприлика 4-5 дена. На сите членови на поранешниот pozadini.com ќе им биде пуштен мејл со информација, а исто така и тука ќе ве известиме.

Благодарам на разбирањето :)
Сега моментално кај мене се отвара pozadini.com

Знам... го тестираме уште, ќе го затворам пак покасно :)

Си слегнав една позадинка зеленка со мост. ТОП:ojea:

Ја имаше честа да видиш отприлика како ќе изгледа новата pozadini.com :) Те бендиса? :vozbud:

ТОП!!
Да стварно е кул..Има добар дизајн.... Ми влезе во очи а и најдобро од се имасе многу добри позадини.:wink:

Princ во Opera нешто се побркува хоризонталното мени
под хедерот

Можеш да закачиш скриншот од тој дел некаде да видам што и како е, па да средам?
Фала :)

Позадини значително почнува да „расте“. Базата моментално содржи безмалку 2500 позадини поделени во повеќе категории. Значително е зголемен бројот на посети на самата страна, за што сум премногу благодарен на сите членови на форумов што редовно посетуваат и чат пат фрлаат по некоја позадина :)

Се трудиме да го зголемиме бројот на позадини во категоријата Македонија, сепак тоа си е наше и ќе го истакнеме преку слики (кои ќе ги красат нашите работни површини) секој детал кој ја караси нашава земја.

Сакав само да искажам голема благодарност на сите членови кои прикачуваат и превземаат од Позадини. Бидете редовни за да можеме да создадеме огромна база на позадини и потрудете се да тоа се ваши фотографии по кој ќе се разликуваме од останатите страни за тапети.

И уште нешто, трудете се да пишете кирилица, да не се изгуби естетиката на самиот сајт, сепак е Македонски сајт а кај нас се пиши кирилица.

Голема благодарност од тимот на Позадини. :helou:

Позадини значително почнува да „расте“. Базата моментално содржи безмалку 2500 позадини поделени во повеќе категории. Значително е зголемен бројот на посети на самата страна, за што сум премногу благодарен на сите членови на форумов што редовно посетуваат и чат пат фрлаат по некоја позадина :)

Се трудиме да го зголемиме бројот на позадини во категоријата Македонија, сепак тоа си е наше и ќе го истакнеме преку слики (кои ќе ги красат нашите работни површини) секој детал кој ја караси нашава земја.

Сакав само да искажам голема благодарност на сите членови кои прикачуваат и превземаат од Позадини. Бидете редовни за да можеме да создадеме огромна база на позадини и потрудете се да тоа се ваши фотографии по кој ќе се разликуваме од останатите страни за тапети.

И уште нешто, трудете се да пишете кирилица, да не се изгуби естетиката на самиот сајт, сепак е Македонски сајт а кај нас се пиши кирилица.

Голема благодарност од тимот на Позадини. :helou:

Викет, Принц.. сликите што јас ги имам сликано, да им мавнам рисајз и до колку да ги намалам, до која резолуција или па да ги аплоадирам без рисајз?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom