pozadini.com - Облечете го Вашиот десктоп

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
pozadinixx6.jpg

so e fintava so stranata

Обичен redirect, се` друго си е на место колку што гледам. Ѕирни го .htaccess.

Таа позадина беше избрана за позадина на неделата :pos:

Туку сериозно, имаше mysql инјекција. Сајтот беше повратен од бекапите што секојдневно се прават.
Јебете га, бесплатна скрипта, со огромни дупки. Ама имаме ли друг избор? :)
Ако сака некој да направи подобра скрипта, повелете.
Или пак ќе почекаме додека не најдеме некоја подобра скрипта за позадини :S

Провери дали има закрпа за скриптата? :)
Обрати се, сигурно имаат support... На крај краева, побарај на Google: "името_на_скриптата exploit" за да ја најдеме рупата, па ние ќе пробаме да ја средиме.

Abe stranava mi ima mnogu interesna pozadina onaa so snegot moze nekoj da mi kaze kako e toa napraveno da si napravam i jas na mojata strana ?:pos2::toe:

Инаку најдов некои информации на интернет за инјекцијава. Ова пишуваше:
"Input passed to the "wallpaperid" parameter in wallpaper.php, to the "login" and "password" parameters in process.php, and to the "catid" parameter in category.php is not properly sanitised before being used in SQL queries. This can be exploited to manipulate SQL queries by injecting arbitrary SQL code."
Знае и може некој да го среди?

Ако некој сака позадини од Манчестер Јунајтед, нека ме адне на мсн, ќе му испратам колку сака. А да, страницата е супер иначе:smir:

Инаку најдов некои информации на интернет за инјекцијава. Ова пишуваше:
"Input passed to the "wallpaperid" parameter in wallpaper.php, to the "login" and "password" parameters in process.php, and to the "catid" parameter in category.php is not properly sanitised before being used in SQL queries. This can be exploited to manipulate SQL queries by injecting arbitrary SQL code."
Знае и може некој да го среди?

Прати ако сакаш.

Овердрајв направи некоја магија за да не се повтори ваква работа. Се надевам се ќе биде во ред сега :)

Овердрајв направи некоја магија за да не се повтори ваква работа. Се надевам се ќе биде во ред сега :)

Колку да се трудиш секогаш ќе излезе нешто backup си е најпаметно
голема сајтови хакираат кој ги кодираат по 1000 програмери .
Бутај таму

Што се случи со сајтот ?

Мене ми бара username и password да внесам. Шо е финтата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom