Power Balance: „Енергетски баланс“ со шарлатански производ

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koга ќе се сетам дека пред 3-4 месеци во маало се натегаа дека алкава навистина има “чудесна“ моќ,им се прскав од смеа.
Пробуваа разни методи,а еден од “најпознатите“ беше-држи ја алката во едната рака (пример левата),исправи ги рацете,потоа крени ја едната нога (десната) и стави ја на другата нога.
После нека проба некој да те гурне надолу од таа страна каде што ти е алката-НЕМА ШАНСА ! :pos:
А без алката те буткаат надолу без проблем.
Се мочав од смеа колку само изгледаа дебилно.

Таман работа дека Супермен ќе те направи ама мене интересна ми беше за носење. Имам еден куп од оние гуменине во разни бои што искочија пред некоја година и опсесија ми е да имам по 3-4 такви на раце :))
as8f1xdn.jpg

Ти на што беше модераторка пред да станеш супер-модератор? :pos:

На животни и на останати спортови :pipi: Ќути што викаш фали уште да видиме на некој пинч како му опнале околу врат вакво нешто :)

Ти рече дека сме хејтери пошто никој не не терал да веруваме дека алката има натприродна моќ :)
Јас само ти кажувам дека баш како таква ја рекламираше производителот! :)

О нееее по ѓаволитеееее.....

Не бе тотално погрешно си ми го разбрал почетниот пост...јас го напишав најиронично што можев,и заради тоа мислев дека нема потреба од смајли на крај.:)

Гледај го ти овоа,подобро стокмено и пообјаснето видео,нема да најдеш по нетов....се работи за флашираната вода(можеш да седнеш некое дете и да го преведе и да имаш есклузивно нешто за порталот):

И сега што ќе се прави со оваа компанија?
-Ќе ја затворат, и толку? :D

Power balance не носам и ниту сум сакал - чиста глупост, носам nike livestrong жолта алка. :)

За ова сите сте експерти, а за космодиск што исто е лага ќутите, тоа функционирало. Нема гајле, кога ќе кажат за космодиск дека исто е лага, пак сите ќе знаете тука на форумов.
--- надополнето: Nov 23, 2011 12:27 AM ---
Power balance не носам и ниту сум сакал - чиста глупост, носам nike livestrong жолта алка. :)
Што инаку е за солидарност за борба против ракот, и обично го носат луѓе кои донираат пари за борба против ракот, се преживени од рак, или имаат близок кој умрел/ преживеал од рак.

За ова сите сте експерти, а за космодиск што исто е лага ќутите, тоа функционирало. Нема гајле, кога ќе кажат за космодиск дека исто е лага, пак сите ќе знаете тука на форумов.
--- надополнето: Nov 23, 2011 12:27 AM ---

Што инаку е за солидарност за борба против ракот, и обично го носат луѓе кои донираат пари за борба против ракот, се преживени од рак, или имаат близок кој умрел/ преживеал од рак.
Инаку е фондација за борба против ракот Livestrong на велосипедистот Lance Armstrong, a алките ги произведува Nike. Парите од секоја купена алка одат за фондацијата.

Кој имиџ со Power Balance бе човекууу?
Livestrong_Wristbands_And_Stand_Up_Speak_Up_Bands.jpg

Во некоја спортска варијанта во зависност од боите на облеката би комбинирал 3 вакви алки, како замена за стандардниот саат.

За машки освен саатот и нема некој посебен избор како модел детал за на рака..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom