Повторно напад врз патрола на Aлфите

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Jeton од Gostivar
Epa take ako im vleguvas na lugeto po doma bez pricina toa ke te snajde.Imale sreca ne ekplodirale bombite ama sekoj den ne e Bajram.Drugiot den sigurno ke eksplodiraat.

snormalno da ne sakas da frlat torka ako gi napadjas niv , ako ne gi ostavios da sedat raat na svojata kuka, kaj ste videle upad samo kaj albancite sto e ova zarem nemas kriminalci makedonci.sega se izborite i aj da zememe poeni poluiticki im padja rejtingot i aj sega.im poracuvam so solji po policijata da frlat ne so bombi.kukavici se veruvajte. ne se sekiraje blisku e vojnata pa ke vidite samo akccii kaj albanskite kuki kaj nevinite gradjani

Pa zosto alfite napadaat samo albanci ?! i samo albanski naselbi!!!Zs samo kaj albancite e defektot?! kade e Daravelski,Sterjov,Kostovski i drugi oligarki koi go unistuvaat Makedonija i ekonomijata na sekoj gradanin zs ne se napagaat tie?!

За среќа бомбата не еклсплодирале бидеќи не биле правилно активирани и никој од полицајците не е повреден. :pos2::pos2::pos2: :zver:

значи една работа треба да ни е јасна на сите нас дека алфите се таква единица која прва на удар од криминалците, ова се случуваше, се случува ,и ќе се случува само господ да ги чува ,и нема врска дека само напатените албанци го јадат курот,дали се сеќавате дека пред некоја година и наш македонец ги гаѓаше алфите со бомба у капиштец ако не се лажам, но и овој изгледа се дружел со браќата му по криминал и не го научиле како се тоа изведува :pos2: ,они нека си ја тераат работата исто како што си ја тераат и криминалците,па луѓе пред мои очи имаат апсено македонци штом почнавме со национализмот,криминалци па им се случува истото она што им се случува и на албанците бе и номој многу да серат тоа албанците

И сега бомбашите треба да ги судат за обид за убиство, поседување нелегално оружје, напад на полиција........ и да ги осудат по 60 години затвор секој бомбаш. Па нека фрла пак некој нанчим.

И сега бомбашите треба да ги судат за обид за убиство, поседување нелегално оружје, напад на полиција........ и да ги осудат по 60 години затвор секој бомбаш. Па нека фрла пак некој нанчим.
Се вели нека фрлаат со сапун по нив во затвор, па нека се наведнат да го земат.

Туку, ова не е на арно...

Нормален ден во Чаир. Претрес по куќите на криминалците (нормална работа за полицијата) и по некоја бомба од браќата на кои има смета се што нив им пречи во нивните мафијашки дејствија. Значи кај нив е правилот - Може да крадам и да убивам, али никој не смее да ми смета зашто сум заштитен човек.

Многу ги сакам „ПРИКАСКИТЕ„ за невините Албанци и лошите полицајци.

Лошите полицајци денес вршеле претрес во домовите на „НЕВИНИТЕ„ албанци. Албанците невино фрлиле „БОМАБА„ врз лошите полицајци, а лошите полицајци потоа замислете ги уапсиле невините Албанци.
И утре „СИТЕ„ албанци ќе се дигнат против теророт кој го прават лошите полицајци врз невините Албанци...

За време на претресот на куќи во скопската населба Чаир мобилната единица „Алфи“ била нападната со бомби.
Од споритвната страна на улицата кон „Алфите“ бомбашите фрлале рачни рачни бомби.
За среќа бомбите не еклсплодирале бидеќи не биле правилно активирани и никој од единицата „Алфи“ не е повреден.
МВР соопшти дека напаѓачите се уапсени. Во моментов се работи на утврдување на мотивите за нападот.

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=103311

„Се е во ред тоа“ но нашите Алфи веќе треба да го имаат во предвид ова и нека си отвараат очи. Еднаш ако те зафркнат е во ред, но ако тоа ти се повторува тогаш проблемот е во тебе. Алфи внимавајте уништете ги сите ѓубриња, но внимавајте!:oeoeoe:

Jeton од Gostivar
Epa take ako im vleguvas na lugeto po doma bez pricina toa ke te snajde.Imale sreca ne ekplodirale bombite ama sekoj den ne e Bajram.Drugiot den sigurno ke eksplodiraat.

snormalno da ne sakas da frlat torka ako gi napadjas niv , ako ne gi ostavios da sedat raat na svojata kuka, kaj ste videle upad samo kaj albancite sto e ova zarem nemas kriminalci makedonci.sega se izborite i aj da zememe poeni poluiticki im padja rejtingot i aj sega.im poracuvam so solji po policijata da frlat ne so bombi.kukavici se veruvajte. ne se sekiraje blisku e vojnata pa ke vidite samo akccii kaj albanskite kuki kaj nevinite gradjani

Pa zosto alfite napadaat samo albanci ?! i samo albanski naselbi!!!Zs samo kaj albancite e defektot?! kade e Daravelski,Sterjov,Kostovski i drugi oligarki koi go unistuvaat Makedonija i ekonomijata na sekoj gradanin zs ne se napagaat tie?!

Веројатно тие се по курназ од албанците па фрлаат со „мобилни“ пари. А кој се плаши од пари?:toe:

Многу ги сакам „ПРИКАСКИТЕ„ за невините Албанци и лошите полицајци.

Лошите полицајци денес вршеле претрес во домовите на „НЕВИНИТЕ„ албанци. Албанците невино фрлиле „БОМАБА„ врз лошите полицајци, а лошите полицајци потоа замислете ги уапсиле невините Албанци.
И утре „СИТЕ„ албанци ќе се дигнат против теророт кој го прават лошите полицајци врз невините Албанци...

Добар си.
Како си ме изнасмеал. Секоја чест.
Поздрав.

Абе овие гариве нека бидат среќни што Бата Живоиновиќ не бил у Алфите, па со еден полукружен заокрет им ја врати активирана гранатата како што им прави на Германците по филмовине.:baeh:

За време на претресот на куќи во скопската населба Чаир мобилната единица „Алфи“ била нападната со бомби.
Од споритвната страна на улицата кон „Алфите“ бомбашите фрлале рачни рачни бомби.
За среќа бомбите не еклсплодирале бидеќи не биле правилно активирани и никој од единицата „Алфи“ не е повреден.
МВР соопшти дека напаѓачите се уапсени. Во моментов се работи на утврдување на мотивите за нападот.

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=103311

еххх, затоа сакам да работам у полиција, т.е. единица за специјални задачи "тигар", па вака на мене, на лице место ги решетам, причина: самоодбрана,

Ми се допаѓа, убаво...

Можда дека сум албанец... Да си ебам матер... Инаку не знам, многу ги сакам Алфите... Другар ми дека беше пијан, му скршија нос... Абе нема врска албанец сум ама ги мрзам бе...

Добро бе, оти го свртевте муабетот, Алфите вакви, Алфите онакви????
Муабетот е ајванот што џитнал бомба на полицајците.
И замисли молим те, мамлази едни, они него ќе го апсат.
Тоа што директно дигнал рака на државата, кој ташак, не е тоа битно.
Тоа што бомбата паднала кај што имало невини цивили, тури му пепел.

Он е Албанец и по дифолт не смее да се апси. Така, Пикасо? Оти бе нема голема и широка кога апсат Македонци? Ок, рака на џигер има, кога апсат некој како Зајчето или Бучукот и слични сподоби.

Ама, си се закачнал со полицијата, ќе си го добиеш. А ако мислиш дека Македонци не добиваат промена на личен опис од полицијата, си се зезнал и тоа поштено.

Ми се допаѓа, убаво...

Можда дека сум албанец... Да си ебам матер... Инаку не знам, многу ги сакам Алфите... Другар ми дека беше пијан, му скршија нос... Абе нема врска албанец сум ама ги мрзам бе...

Ako na drugar ti mu znael gazot mnogu togas i si go zasluzil kjotekot a toa ti kako se deklariras e tvoj problem,zarem ne si Makedonec ili Albanec koj zivee vo Makedonija i koj se kurci so Makedonski pasos? :helou:

Море несфајќање... Ова мисат демек... Овој шиптаров... се дружи само со Албанци и по дифолт ги тепат Албанците итн...

Абре момчило... СМРТ ЗА АЛФИТЕ... ЧИСТА МАКЕДОНИЈА!!!

СМРТ ЗА СИТЕ ПОЛИЦАЈЦИ СО СРЕДНО!!!!

СМРТ ЗА СИТЕ ПОЛИЦАЈЦИ ПРИМЕНИ ОД ВМРО... Итн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom