Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според твоите извештаи, војнава би требало уште одамна да е завршена со катастрофален пораз на Ерменците. Ако е вистина све ова што ти го постуваш тука, Азерите се во Ереван моментално.Pred 2 saata. ovie azerite im unistia sve zivo so dronovi, welcome to new age of warfare kade tenkot e nepotrebna igracka
Пред МоскваСпоред твоите извештаи, војнава би требало уште одамна да е завршена со катастрофален пораз на Ерменците. Ако е вистина све ова што ти го постуваш тука, Азерите се во Ереван моментално.
Демантираа Ерменциве дека употребиле Точка-У и ги обвинија Азерива дека дезинформацијата ја пуштиле како евентуално оправдување за користење на разорни системи против Ерменија.Според Азербејџан, Ерменија употребила Точка-У. Незнам колку и како, ама 3 од ракетите не експлорирале. Ерменија не потврдила до сега.
Ne se moi izvestai ja ti postiram link od twitter account od novinari ti ako ne ti se cvidja ne gledajСпоред твоите извештаи, војнава би требало уште одамна да е завршена со катастрофален пораз на Ерменците. Ако е вистина све ова што ти го постуваш тука, Азерите се во Ереван моментално.
Ја само констатирам факт. Инаку небитно што пишуваш, бидејќи не верувам дека некој сериозно те сфаќа, после глупостине што ги истропа за сунитите, христијаните и муслиманите шиити.Ne se moi izvestai ja ti postiram link od twitter account od novinari ti ako ne ti se cvidja ne gledaj
Да се наежиш у пм, 10 метра ги дели од смрт. Чисто да не потсети кој луксуз е мирот што го живееме. Повеќето од овие најверојатно се деца помали од мене.Еве како изгледа на терен, за обичните војници.
Znaes ti mnogu dobro deka jas ja zboram vistinata no ete se obiduvas da me omalovazuvas kako i sekogas za da ne daj boze nekoj da cita so pisuvam i da poveruva. Jas znam sto te maci i imas pravo no ete we're everywhere!Ја само констатирам факт. Инаку небитно што пишуваш, бидејќи не верувам дека некој сериозно те сфаќа, после глупостине што ги истропа за сунитите, христијаните и муслиманите шиити.
Омаловажувам?Znaes ti mnogu dobro deka jas ja zboram vistinata no ete se obiduvas da me omalovazuvas kako i sekogas za da ne daj boze nekoj da cita so pisuvam i da poveruva. Jas znam sto te maci i imas pravo no ete we're everywhere!
Ostaj religijata nastrana sega zosto tebe ti trebaat 100 svetlecki godini da razberes teologija, sto ti e problemot so mene me napagjash celo vreme bez nikakva pricina nemam li pravo da postiram toa sto mislam ili nema freespeach za mene?Омаловажувам?
Не можам јас тебе да те омаловажувам ни приближно, колку што сам тоа го правиш.
Но, разбирам јас зошто си неук, веројатно затоа што каурите не ти дозволувале да се школуваш на свој јазик и ете сега ниту знаеш нешто за ислам или христијанство, што сепак не те спречува да лупкаш на вакви теми.
Види, не си прв ни последен што се обидува да става газот кај што се мерат курови.
Дефинитивно. Гледам предноста денес баш се покажува на дроновите. Гледам на официјалните сајтови на мин. за одбрана на двете земји, Азер денес 2 тенка, камион со војници, 2 топа, опрема, се со дронови. Ерменија вака ке ја цеди нема да може финансиски да издржи подолготраен конфликт. Они одат како Русија во втора светска, удри на масовна мобилизација и прати ги на фронт. Ама времињата се сменети, ке те скинат со modern warfare. Ова за секоја држава важи ама нормално помалите се ограничени со буџет и некогаш немаат баш некој избор
Слобода на говор има секој.Ostaj religijata nastrana sega zosto tebe ti trebaat 100 svetlecki godini da razberes teologija, sto ti e problemot so mene me napagjash celo vreme bez nikakva pricina nemam li pravo da postiram toa sto mislam ili nema freespeach za mene?