Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
почнаа да го кратат повратокот на ддв, вчера имав одредена сума денеска имам пола од тоа, идам на веб страната на мој ддв 123123123 пораки со истиот проблем.
Епа нели го разделија, 20% за домашни, 10% за странски. Кај сите е скратено поради тоа.

И кај мене, поврат на ДДВ и вкупен поврат не се иста сума за последново тромесечие...

За 4,5,6 од 1800 на 1600.. Кога веќе планирале да го намалат на 10% и 20% нека биде за сега 7,8,9 а не за последното што помина и неможат да се надокнадат ама тоа е мора на се да штедат за да има за нив.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Ме интересира за 4-5-6 тие што го имаат надминато лимитот мн.повеќе со ова криминално кратење дали останавте на 1800?

Уште ли овие пуштаат поврат на дедеве? :eek: Ја па мислев дека заврши со уведувањето на награди. :facepalm:

Ме интересира за 4-5-6 тие што го имаат надминато лимитот мн.повеќе со ова криминално кратење дали останавте на 1800?
Јас - да, имав над 1900 денари поврат, а со кратење - 1800 денари.
А и бездруго не даваат повеќе од 1800, така што - таман сум :)

Ма сунце јој калајсано да јој јебем. Двата акаунта кои несум отворил од короната навака вика невалидно корисничко име или лозинка. По 5 пати пробав. А сликам сметки чак пат. Там си е валиден. Нека иду до врага.

На апликацијата при најавување ми вика нема конекција до УЈП, а на веб страната ми вика невалидно корисничко име или лозинка. :ROFLMAO:

Сѐ уште не е 2400, најавено е дека ќе биде така ама од кога не се знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom