Ф
Флеш
Гостин
првото враќање
Ова е класична заебанција со народот, дај им игри и забава додека ги плаљчкаш да се занимаваат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
првото враќање
Ова е класична заебанција со народот, дај им игри и забава додека ги плаљчкаш да се занимаваат
имаше намалување на многу производи. Цените раснеа, профитот одеше кај газдите, граѓаните не осетија олеснување.mindfuck е цела оваа работа со фискалните. Место да намалат ддв, фискални инспектори ќе изигравале граѓаните.
Само ги вртат работите, на крај ќе испадне владата пари дава на народот од што е многу добра.
значи цела година народот ќе има занимација![]()
Од 15 декември ФинХакатон2:МојДДВ#МојаНаграда, наградниот фонд е 500.000 евра - Слободен печат
Од 15 декември почнува ФинХакатон2:МојДДВ#МојаНаграда, заеднички проект на Министерството за финансии и Фондот за иновации и технолошки развој за креирање иновативна маркетинг-стратегија за #МојаНаграда, со цел да се влијае на граѓаните да земаат и да скенираат фискални сметки и со тоа да се...www.slobodenpecat.mk
Ќе има 10 дневни награди и тоа четири од 1000 денари, три од 2000 денари и три награди од 3000 денари. На месечно ниво ќе има 12 кола на извлекување, а сите сметки кои биле скенирани, а не биле добитни за дневни награди, ќе учестуваат во месечното извлекување. Двете главни награди ќе бидат во вредност од три милиони денари и тоа едната ќе биде извлечена во март, а другата на крајот на наградната игра во декември 2020 година.
Ја иам пестофче.Му легнаа пари на некој?![]()
Не може повеќе од 1.800 да биде за тромесечје, односно, повеќе од 600 за месец1800 ден. А гледам за тримесечен извештај 7-8-9 ако исплаќаат, 2.506 треба да имам?? [emoji848]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не може повеќе од 1.800 да биде за тромесечје, односно, повеќе од 600 за месец![]()
Може и повеќе, затоа што ова е максимум од „корисник/обврзник“. Можеш да ги даваш сметките да ти ги скенира брачен партнер, брат, сестра или било кој друга - за и тој да добие поврат на неговата сметка. Арно ама, сериозно се сомневам дека има граѓани кои имаат толку пари да потрошат за 3 месеци, а да се замараат со скенирање на сметкиСупер. Фала што ме информира. Значи максимум земам повраток. Битно да им исцицам на државава некој повраток назад и така не дерат со ддв. [emoji16]
1800 ден. А гледам за тримесечен извештај 7-8-9 ако исплаќаат, 2.506 треба да имам?? [emoji848]