Повикување духови

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Верувате ли дека може да се повикаат духови? Знам дека има слична тема, ама некако не ми се става ова таму. Мене ме интересира конкретно самото повикување. Некои т.н. техники, искуства?

п.с. Ако темава не е за тука, преместете ја или спојте ја со онаа сличната.

не си играј, зашто не знаеш што ќе дојде :nenene:

Кога се повикуваат духови или демони мислам дека тоа се праве на окултен јазик Enochian

Се повикуваат бе, има си некоја посебна процедува, а не такво повикување како ние дома шо сме си правиле :D

Не се повикуваат духови туку демони ;)

понекогаш знаат да бидат добро оправдување и причина за малце повеќе адреналин и живост, заборавање на секојдневните обврски и нешто ново и необичаено

Ги терав порано другарчињата да повикуваме духови. Али ми се кршеше филм коа не се дешаваше нишо посебно... Тапа се духовите.
Немој многу да навредуваш.....зафатен бев

Ај ако не те мрзи објасни ми за што се работи во филмот. Имам слушано за него, ама го немам гледано. позз
Се собираат млади луѓе деца поточно и нема што да прават и сакаат да одат во една шума, слушнале дека таму пред многу години била убиена една женска и вие одат таму се ладат воа ноа и носат со нив камера да снимаат, ама шала на страна ноќта сите се собираат снимаат и тука почнуваат да се случуваат срања, 2-3 беа убиено од страна на еден пријател а др мислеа дека вештерката ги убила имаше сцени а после кога дојде полицијата виде на камерата сенка како вештерка, глеј го интересен е и страшен :D

Хихи јака тема :D Ја откривте техниката на повикување духови? Оваа како мала го правев со другарките но никако не ни успеваше ваљда нешто сме утнале. А сега не ни верувам дека можат да се повикаат духови :)

Епидемија од сексуално злоставување од страна на духот на Мерлинка....Само внимателно.

Хихи јака тема :D Ја откривте техниката на повикување духови? Оваа како мала го правев со другарките но никако не ни успеваше ваљда нешто сме утнале. А сега не ни верувам дека можат да се повикаат духови :)

може да се повикуваат само незнаете како се прави тоа, незнам ни ја ама логички ако размисљаш вака ке се праи тоа - ке се изгдрогираш и ке викаш духови и ке дојдат

може да се повикуваат само незнаете како се прави тоа, незнам ни ја ама логички ако размисљаш вака ке се праи тоа - ке се изгдрогираш и ке викаш духови и ке дојдат

Ако клучното нешто за повикување духови е дрога тогаш ке ги оставам на мира нема да ги викам :p

Можат, ама ако немаш конкретна причина зашто ги викаш подобро да не ги чепкаш :).

Можат, ама ако немаш конкретна причина зашто ги викаш подобро да не ги чепкаш :).

Ке те послушам и ке си седам мирна ма да ме интересира зошто велиш да не ги чепкам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom