Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi se slozil so Fantom !!! stvarno nezz so ti teknalo da pisuvas repliki t.e nezz so ti teknalo da se glupiras.Сфаќам многу убаво јас, само ти што имаш внатрешен проблем, наместо проблемот, напаѓаш се’ друго.
druze do nekade si vo pravo,jas licno sum totalno neutralist ednostavno ne si go postavuvam prasanjeto postoi ili ne.religijata e nesto sto sozdava red vo covestvoto, da taka e.no antixristizmot ne e prviot znak za krajot na svetot
OMRAZATA E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
omrazata e prviot znak i glavniot faktor sto ke go unisti ovoj svet
(spored moe mislenje)
Не се плашете, луѓе, нека не ви е чудно што секојднево се повеќе и повеќе има атеисти,
Има еден дел во библијата,вели ке се појават мн, антихристи, ке шират богохулење, тоа се првите знаци за крај на овој свет
Сеа ќе ти објаснат и дека имало место у пеколот,да не се сеќираш.Во зависност од толкувањата излегува дека 4,4 до 6,2 милијарди луѓе на планетава се антихристи. Па кај ќе ги собере сите во пеколот.
Веќе подолго време го поставуам воа прашање,еве ќе ти кажам:Haha koj pekol,aj ve molam.
Neli e malce cudno so ima povekje religii i site se slicni edna na druga
pffff:icon_conf
.Ја сеа треба ли да почнам да се распраам оти ми серете у тема за атеисти,како шо вие праите на вашите теми?Taka e Dokolku Hristos, pa i onie pred nego gi zapazea i nasite ke gi zapazat
Многу е точно ова.Послушај го.Sepak sekoj ima pravo da si go napise svoeto mislevne.
Не биди смешен.Конечно искрен одговор.
Знам , не верувате зашто не ни сакате, не сакате да живеете таков живот. Да одите во црква, да постите, да се молите. Тоа е вистинската причина не морате да пишувате толкави реферати зашто е подобро да си атеист, само бидете искрени, немате сила за таков живот.:smir:
оти ми серете у тема за атеисти
Не вади реченици од контекст.
Ја сеа треба ли да почнам да се распраам оти ми серете у тема за атеисти,како шо вие праите на вашите теми?
Ти до сега си видел студ?
Си видел топлина?
И тоа го немаш видено па кажи ми дека не постои!
Не треба нешто да се види за да се верува!
Ти до сега си видел студ?
Си видел топлина?
И тоа го немаш видено па кажи ми дека не постои!
Не треба нешто да се види за да се верува!
Чувството е такво кога си сам а знаеш дека не сиТи си го почуствувал Исус? Како? Опиши го чуството? Што направи за до почуствуваш?
Од друга страна нормално е да се чуствува топлина и студ.
Значи топлина осеќаш, студ исто а не осеќаш дека постои Бог. Ниту едно од овие 3 не ги гледаш само разликава е во топлина и студ веруваш а во Бог неИзвини за навредата , али глуп ли си ?
Студот се осеќа , топлината се осеќа .Воздухот го гледаш ? Тоа не значи дека постои .Ова си се смешни примери за да ја оправдате вербата во Исус и другите богови ( различни религии ) ...
Пробајте со други примери , овие не палат ..
И повторно извини за навредата :smir: