Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тава е Поасоова дистрибуција пресметана од времето поминато со невестата.
Додек не видам ер на квадрат, Пи велју ништо не бива.![]()
Со стабилна работа и плата веднаш би пробал сам. Неможам да дадам одговор што е подобро, сеуште живеам со моите.
Секогаш кога имаш работа со жена ер на квадрат е 0.00 .Додек не видам ер на квадрат, Пи велју ништо не бива.![]()
Се стремам кон тоа, плус друштво кога сакаш што сакаш, спортски настани уз пиво, пиење пред град, слободен стан за девојки итн.Царска работа е да не ти висат твоите над глава за секакви глупости. Ако имаш шанси пробај малку од царскиот живот.
Некојпат колку е сурова самата вистина.Секогаш кога имаш работа со жена ер на квадрат е 0.00 .
Некојпат колку е сурова самата вистина.![]()
Се уште живееш сама?Да го пишував ова пред некоја година ќе речев да. Нема ништо поубаво од живеење сам. Сè си организираш онака како што сакаш. Приватноста и слободата се незаменливи. Дури мислам и дека секој оној кој има прилика треба да си поживее сам барем една година. Живеењето сама мене ме научи многу за реалниот свет.
Сега, од денешна перспектива мислам дека е убаво да имаш некој со кој може да си разговараш, да го поминуваш слободното време и да го споделуваш твоето секојдневие. Веројатно зависи и од возраста и периодот во кој се наоѓаш и обврските кои ги имаш.
Не си ја земај бељата.Се уште живееш сама?