Потребни ли им се нови делби на Македонците?

АБЦ... во Македонија нема професионални новинари, туку професионални лажговци.

АБЦ... во Македонија нема професионални новинари, туку професионални лажговци.

Ова донекаде важи за било каде само кај нас нормално е во екстремна форма, но многу добро кажано.

Кој вели дека е најпрофесионален,јас само потенцирав дека е еден од најпрофесионалните и донекаде независни новинари доколку Македонија ги има такви.Или само да се мрчело нешто колку да не седиме џабе и да ги искривуваме репликите на форумов?

ABC, shto bitno menuva dali e eden od najprofesionalnite ili e najprofesionalen.Za tebe toj e vrv na makedonskoto "profesionalno" i "nezavisno" novinarstvo, na koe edinstvena cel, vchera i deneska mu e rabotenje protiv Makedonskite interesi.

Има ли барем еден професионален и независен новинар?

ЛАГА!Горан Михајловски е еден од најпрофесионалните новинари во Македонија,информациите ги лиферува токму онакви какви што во моментот навистина се.Сега “јес“ да понекогаш копира наши цитати од Кајгана ама зар тоа не го прават сите,па и некои таканаречени “експерти“ во Македонската влада?:toe:

Vo sto ja gledas profesionalnosta?
Ili da kazam "neutralnosta" po ABC, koja podrazbira bez bilo kakov realen kriterium plukanje i po ednata i po drugata strana?
Cetivo za osnovci?

Koga kako ke mu/mi dojde e profesionalen pristap, spored ABC?

Kvazi raskazi, tn. kolumni od minati slucki, spored licna percepcija i potreba na avtorot?

Kade go gledas profesionalnoto novinarstvo? Vo humoristicnoto (za kogo kako de) preraskazuvanje na minatoto?

Оди лажи мали деца а и да не е така добро те праша Братот. Ќе му одговориш?

Еве, тебе ке ти одговорам. Чист Македонец. Не југословенски ( српски) Македонец. Тие кои беа такви ( за обединета и независна Македонија), македонските србокомунисти ги затвараа под етикета “ бугараши“. Задоволен.

Еве, тебе ке ти одговорам. Чист Македонец. Не југословенски ( српски) Македонец. Тие кои беа такви ( за обединета и независна Македонија), македонските србокомунисти ги затвараа под етикета “ бугараши“. Задоволен.

Ништо лично ,ама се мислам дека ти фали она НЕ Бугарски Македонец или пак она другото Македонски Бугарин :smir:

Ништо лично ,ама се мислам дека ти фали она НЕ Бугарски Македонец или пак она другото Македонски Бугарин :smir:

Дали изјава дека сум чист Македонец ( без она вештачко и изфорсирано набилдување на право да бидеме наследници 100% на антички Македнец, што некои квази историчари се обидуваат да го наметнат) не е доволно во таа рамка да влезе дека и не сум Бугарин.

Дали изјава дека сум чист Македонец ( без она вештачко и изфорсирано набилдување на право да бидеме наследници 100% на антички Македнец, што некои квази историчари се обидуваат да го наметнат) не е доволно во таа рамка да влезе дека и не сум Бугарин.

Е зошто бе Канзур никој не ти верува?

Темава ја започнувам со еден дел од колумна на Горан Михајловски!Постојано повторувам во изминативе две години дека најголемиот грев на Груевски е тоа што провоцира делби кај Македонците... Најголем дел од својата енергија ја троши во борба против политичките неистомисленици... 90% од конференциите за печат на владата се наменети против СДСМ, а со иста намена се и 100% од партиските конференции за печат на ВМРО-ДПМНЕ!
Оттаму, не ме чуди силната меѓусебна омраза на симпатизерите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ... Се изгубија критериумите за вредности... На луѓето им е веќе најмалку битно дали ќе има инфлација или не, дали ќе има некоја голема инвестиција или не, дали под уставно име ќе не' признае некоја голема земја или не... Се' се сведе на тоа да се упати по некој погрден збор (а некогаш и по некоја сочна пцовка) кон противничката партија и кон нејзините симпатизери...
Не знам колкумина ја гледаат опасноста од продолжување на ваквиот тренд во државата!
Goran Mihajlovski mislam deka mnogu se precenil.Prvo i te kako makedoncite ne gi znaat kojese revolucionerite ,ili ako gi znaat kon niv gledaat so ismejuvanje ili ponizuvanje, ova e golema realnost licno sumja osetil.Delbite gi zapocna nekoj mnogu odamna ne smao vo komunizmot kolku bese darasticno razlikata so clenskata partiska knishka ,koja prodolzi i posle nezavisnosta.SDSM gi prigrabi site pridobivki so gi imase nasledeno od socijalizmot(komunizmot)duri i so nasilno clenuvanje na istata demek toa nivno avtohtono pravo.Koj nesaka da bide clen na sdsm po avtomatizam mu sleduva kazni , sankcii,premestuvanje od rabota, do krakno eliminranje mnogu opasen presedan koj ne samo stoe odlika na totalitarno opstestvo tuku svedeno na cisto grupiranje ili fashizam od SDSM.A da ne zboruvam za opsta pljacka na opstestveniot kapital , i sveduvanje na drzavata na prosjacki stap.sdsm ne vodese nikakva politika edinstevno bese cel kako dase opljacka i unisti VMRO.:toe:

Нема делби меѓу Македонците бе, кој збори така? Има Македонци и оние кои тоа не се, то ест оние кои се изродени!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom