Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Huawei и имам проблем со дојдовни повици. Кога ми врти некој, а ми е пуштена тастатура, инста апликацијата или камера не ми дозволува ни да дигнам ни да исклучам. Едноставно ми џвони телефонот во раце. Некој со сличен проблем да знае како да го средам

По која цена се движи екран за Хуавеи П40 лајт?
Работи самиот екран само е пукнат (функционира тачот, нема разгледани бои)

Има некој искуство, и дали вреди да се купи Samsung A52 5G или има некоја подобра опција во таа цена?

Decki go znaj nekoj videovo?
Ili podobro dali mozi nekoj da mi kazhi dali ova navistina Funkcionira?

I se mi se cini deka batkava nekoj Makedonec e! Zatoa shto na krajot kade shto plajca mu presmetuvaat vo denari!

Decki go znaj nekoj videovo?
Ili podobro dali mozi nekoj da mi kazhi dali ova navistina Funkcionira?

I se mi se cini deka batkava nekoj Makedonec e! Zatoa shto na krajot kade shto plajca mu presmetuvaat vo denari!

Може да се направи bypass на icloud до 15.4.1 верзија на софтвер мислам, ама најверојатно нема да имаш мобилна мрежа, во најголем дел од ајфоните е така.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Abe jas sakam da go koristam mobilniot.
Prashanjeto e dali ova na videovo navistina funkcionira?

I dali batkava e navistina od Skopje?

Attachments

• Screenshot 2022-07-19 at 00-28-33 Guaranteed Unlock 100% - iPhone Xs Max iCloud Activation Loc...png
    Screenshot 2022-07-19 at 00-28-33 Guaranteed Unlock 100% - iPhone Xs Max iCloud Activation Loc...png
    391,8 KB · Прегледи: 19
Abe jas sakam da go koristam mobilniot.
Prashanjeto e dali ova na videovo navistina funkcionira?

I dali batkava e navistina od Skopje?
На видеово очигледно плаќа за remote unlock, за ова не знам дали функционира.
Можам да ти гарантирам дека bypass се прави со free алатки и професионалнк box-ови и функционира сѐ освен GSM/LTE сигнал, зависно од моделот на iPhon-от.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Abe tie programi i boxovi gi imam doma.
I zoshto mi e Telefon bez signal?
Za ukras vo vitrina ne mi treba.

Mi beshe interesno deka mu plajcaat na Makedonska Smetka i se nadevav deka e nekoj od Skopje za da mu go odnesam da go sredi.

Дечки навистина не знам што мобилен да си купам, се некои кршови гледам, имав Ејпл, ама сега сакам да сменам малку на Андроид, да препорачате некој поквалитетен модел? (Пример Самсунг или Хуавеј)

Препорака на добар dumbphone? Да држи минимум пет дена батерија со јавување и праќање пораки.

Дечки навистина не знам што мобилен да си купам, се некои кршови гледам, имав Ејпл, ама сега сакам да сменам малку на Андроид, да препорачате некој поквалитетен модел? (Пример Самсунг или Хуавеј)

52s или S21FE Snapdragon

До која цена не кажа?
Нов или може половен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom