Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Побарај од интернет постарата верзија и со тоа инсталирај

Sent from my SM-N986U using Tapatalk
Не е ова андроид пане, си забораил како изгледа и колку е ограничен вин моб

Колегата има Корона, и засега неможам да пробам со тоа враќањето на датумот ....идната неделка ќе пробам, па ќе пишам како испаднало(повеќе како предизвик, него реална потреба)

Колегата има Корона, и засега неможам да пробам со тоа враќањето на датумот ....идната неделка ќе пробам, па ќе пишам како испаднало(повеќе како предизвик, него реална потреба)
На мојов нејќе ни да се упали сторот ... грешка дава
Ако го нема да го најдеш ни со датум неможеш да завршиш работа

Сторот дава некој безвезе програми и игри....буквално нешто од дедо Ное...

Дечки во дилема сум. A52s или S21 FE 5G ? вториот е скоро двојно поскап од првиот. Дали вреди двојно во цената во перформанси и слично. Дали има толкава разлика во телефоните да вреди да се доплати, или да се оди на поефтината варијанта?

Дечки во дилема сум. A52s или S21 FE 5G ? вториот е скоро двојно поскап од првиот. Дали вреди двојно во цената во перформанси и слично. Дали има толкава разлика во телефоните да вреди да се доплати, или да се оди на поефтината варијанта?
A52s, go zemav pred dve nedeli i bev vo ista dilema. Spored mene ne se isplakja razlikata u cena skoro isti telefoni se samo FE ima podobar design, ovoj od pozadi e plastika.

A52s, go zemav pred dve nedeli i bev vo ista dilema. Spored mene ne se isplakja razlikata u cena skoro isti telefoni se samo FE ima podobar design, ovoj od pozadi e plastika.
Како е со батерија? Издржува еден полн ден работа со него? Камерите ОК се? Доаѓам од S10+ па ме интересира дали ке осетам драстична разлика во перформанси.

и фе е пластика.

@DrMTR ако е снапдрагон се исплати фе
За наш пазар годинава FE доаѓа со Снапдрагон. Само Австралија ке јаде Ексинос годинава.

Во што се исплати ФЕ? Двојно е поскап од 52с.

Јас имам 52с веќе 6 месеци и сум презадоволен. Од перформанси, од камера, од батерија... Се' е топ! Земај и не троши пари бадијала.

Dajte mislenje za huawei nova 8i I dali e golem problem sto nema google
Не е толку има заменски апп и да се снајдеш од апк да ја симнеш да ја инсталираш ... ама истиот телефон ти е хонор 50 лите со плејстор

Storе-от работи само со Windows 10 mobile, со постари верзии не работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom