Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ми искача последниве денови промовиран оглас на фејсбук за Сларен повер банк од 16.000 Маh за 650 денари. Баш сакав да купам повер банк деновиве ама сум немал искуство до сега. Некој совет...? Добри ли се овие соларни повер банк или подобри се обичните?
Za poevtinite vikaat deka nemaat stabilna struja....i gi oštetuvaat bateriite na telefonite

Ми искача последниве денови промовиран оглас на фејсбук за Сларен повер банк од 16.000 Маh за 650 денари. Баш сакав да купам повер банк деновиве ама сум немал искуство до сега. Некој совет...? Добри ли се овие соларни повер банк или подобри се обичните?
Ценава е прениска а и квалитетот веројатно ... да не те буни соларното исто е како обичната се полни на адаптер, тоа соларното е дополнително минимално полнење на сонце ако ја остаиш

Ценава е прениска а и квалитетот веројатно ... да не те буни соларното исто е како обичната се полни на адаптер, тоа соларното е дополнително минимално полнење на сонце ако ја остаиш
Добро, фала многу :)

Како го решивте проблемот со недостаток на меморија кај Samsung J3 2016 со само 8 гига и дали има можност дел од aпликациите да се префрлат на SD картица и како?

Како го решивте проблемот со недостаток на меморија кај Samsung J3 2016 со само 8 гига и дали има можност дел од aпликациите да се префрлат на SD картица и како?

Rutiraj go

Кaкo дo нoвa бaтеријa кaј нoвиве телефoни штo им е non-removable?

Нa интернет пишувa декa требa нa oвлaстен сервис дa се oднесе.

Мoже дa се мени лoкaлнo вo некoј сервис без дa се уништи телефoнoт?

Кaкo дo нoвa бaтеријa кaј нoвиве телефoни штo им е non-removable?

Нa интернет пишувa декa требa нa oвлaстен сервис дa се oднесе.

Мoже дa се мени лoкaлнo вo некoј сервис без дa се уништи телефoнoт?
Секако дека може на сервис да се смени, немора да е овластен ... за што телефон се работи?

Секако дека може на сервис да се смени, немора да е овластен ... за што телефон се работи?
Немaм уште земенo. Декa немaм дoсегa кoристенo тaкoв, ме зaнимaше штo ќе прaвиш aкo требa дa се извaди бaтеријaтa.

Зa Nexus 5X се рaбoти. Фaлa штo ми гo oдгoвoри прaшaњетo. Кaј вaс знaчи мoже.

Немaм уште земенo. Декa немaм дoсегa кoристенo тaкoв, ме зaнимaше штo ќе прaвиш aкo требa дa се извaди бaтеријaтa.

Зa Nexus 5X се рaбoти. Фaлa штo ми гo oдгoвoри прaшaњетo. Кaј вaс знaчи мoже.
Може секако

Телефонот ги фаќа сите WiFi мрежи, само онаа која што ја имам дома никако неможе да ја пронајде во WiFi мрежите. Пробав со рестартирање на рутерот, форматирање на телефонот но никако не успева. На други телефони ја наоѓа, некое чаре?

Прашање до сервисерите на телефони(Торте..и др..):

Дали може да се отстрани блокадата на Самсунг ј3(2016) од Мобимак? Телефонот е купен со претплата пред половина година, а сакам бројот да го префрлам на Лукамобиле, а неможи да ја прими картичката.

Дали со флеш би се поправила работата? Спремен сум да ја жртвувам гаранцијата на телефонот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom