Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите. Извинете што ве замарам :D Имам буџет до 20000денари за телефон, ама од Вип... Последно што гледав до таму е Huawei P10Lite...Гледам дека е најдобар за таа сума.. Инаку, оваа сума до 20.000 денари е со доплата, така да тоа е максимумот. Дајте ваш предлог, сугестија, мислење.

Ми треба едно инфо, на баба ми и активирав едно алкателче кое работи на ОНЕ мрежа,е сега пошто ОНЕ-ВИП се споени рачунав дека ќе работи и на ВИП картица но ми бара мрежен код??

18199124_10206911816234139_6688359257459729562_n.jpg
Nekoj da mi kaze kako da go namalam toa cudo mi trosi dosta baterija i najcesto se slucuva za vreme na rabota koga nema mnogu mreza i slicno se raboti za samsung j7 2016?

18199124_10206911816234139_6688359257459729562_n.jpg
Nekoj da mi kaze kako da go namalam toa cudo mi trosi dosta baterija i najcesto se slucuva za vreme na rabota koga nema mnogu mreza i slicno se raboti za samsung j7 2016?

Па тоа ти е мрежата, лошиот сигнал ти ја троши повеќе батеријата. Доколку сакаш да намалиш потрошувачка, стави да биде на 2Г/3Г, 4Г претпоставка дека ти е во моментов.

Па тоа ти е мрежата, лошиот сигнал ти ја троши повеќе батеријата. Доколку сакаш да намалиш потрошувачка, стави да биде на 2Г/3Г, 4Г претпоставка дека ти е во моментов.
Da 4G i najmnogu ja trosi posto rabotata mi e nadvor od gradot i tamu megu debelite dzidovi slaba e mrezata ama ne bi trebalo toa da bide nekoj problem sto tolku mnogu ke vliae na baterijata?

Da 4G i najmnogu ja trosi posto rabotata mi e nadvor od gradot i tamu megu debelite dzidovi slaba e mrezata ama ne bi trebalo toa da bide nekoj problem sto tolku mnogu ke vliae na baterijata?

Лош сигнал влијае на батеријата, намести како што ти кажав и пробај дали ќе се подобри.

Huawei P9 lite или Lenovo K6?

Sent from my 6050Y using Tapatalk

Huawei p10 lite nekoj da ima zemeno? kako e so ekranot i lagot...

Имам проблем со Huawei P8 lite. Конектиран сум на мрежа, а не може да бирам, да користам интернет, ми стигаат пораки дека имам пропуштени повици и ме дава како недостапен. Кога ќе го рестартирам се е во ред, ама се случува доста често. Помош, како да го средам проблемов?

Nekoj poveće što zna......

Jas ednaš sum opravil sličen problem na Samung mini...so reset no so kombinacija na kopčinata....ne preku menito. Ima razlika. Mnogu potemelno briši vo toj slučaj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom