B
bngj45
Гостин
Да не знаете кај да најдам батерија за телефон со копчиња за Samsung S5611?Дали има на пазариве или на друго место?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу брзо ми се празни Samsung S4 и се гаси понекогаш дали е до батеријатата? И од кај да купам (ако е до батеријата) само да не биде многу скапа?
Истиот е со Прајм, иначе Шајомито ти е далеку подобар избор нели ли П9 лите.Дечки да дадете некој совет при избор на телефон. Прв пат ќе идам на андроид и ми треба како привремен телефон (ок за до крај на година или така нешто). Засега се мислам помеѓу Хуавеи П9 лајт или Ми Редми 4 про (иако за вториов нема никаков податок на гсм арена и се надевам дека е 4 приме). Редми ми се гледа како добра опција за купување, не е дека сум нешто лимитиран со буџетот ама не ми се даваат повеќе од 15к. Ако веќе идам на 20+ пак би си земал ајфон СЕ (ептен треба да го вратам на работа иначе не би го сменил, а и не ми се зема сега ајфон ќе почекам да излезат новите)[DOUBLEPOST=1491299255][/DOUBLEPOST]Дечки да дадете некој совет при избор на телефон. Прв пат ќе идам на андроид и ми треба како привремен телефон (ок за до крај на година или така нешто). Засега се мислам помеѓу Хуавеи П9 лајт или Ми Редми 4 про (иако за вториов нема никаков податок на гсм арена и се надевам дека е 4 приме). Редми ми се гледа како добра опција за купување, не е дека сум нешто лимитиран со буџетот ама не ми се даваат повеќе од 15к. Ако веќе идам на 20+ пак би си земал ајфон СЕ (ептен треба да го вратам на работа иначе не би го сменил, а и не ми се зема сега ајфон ќе почекам да излезат новите)
Klasičen kinez so standard elektronika-relativno loš ekran, Mtk 6580 4 jadren procesor, 1 g ram, 8 gb rom, potprosečna kamera.....Decki pozdrav do site i edno prasajne dali ima nekoj Blackwiev A8- i kako funkcionira 3g na Vip,? i dali voopsto raboti na vip
ok te svativ sto sakas da mi objasnis a leagoo z5 ista cena e.Klasičen kinez so standard elektronika-relativno loš ekran, Mtk 6580 4 jadren procesor, 1 g ram, 8 gb rom, potprosečna kamera.....
Go sporeduvav so Leago Alfa 5...i leagoto vadeše pidobri sliki i ima podobar ekran.
Se na se telefon kolku za početok...za nekoja iljadarka...no nabrzo ke počni da te nervira
ima li nacin da se napravi gogl chromot dolphin i ostanatite browseri da sekogas stranite gi otvaraat i rabotat vo pc verzija a ne vo mobilna? znaci da se isklucat mobilnite verzii isto kako koga klikas na pc
A5 ама не вреди за паритеSamsung Galaxy A5 (2017) или Huawei Nova Plus?
А, Samsung Galaxy A5 (2017) или Huawei P9...?A5 ама не вреди за парите