Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Помош на телефон купен од вип пред две години му ставив картичка од оне и телефонот е кодиран а овие од вип не ми дават код а за одкодирување ми побараа 1200 ден, дали некој може да ми каже како да го одкодирам телефоно се работи за самсунг с4 мини ?
Мобилара некоја...

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

imam problem so sim kartickata ja izvadiv i ja staviv no ne ja cita nekolku pati probav izvadi stavi i nejke..
se raboti za Sony M2 Aqua

pa vo mobilara mi pobaraa 1200 den za dekodirane, a na hackerski nacin da go dekodirat 400 den ama mozelo posle nekoe vreme da zaebava kamera ,wifi da se gasilo nzn so.
Плати си и декодирај

Бесплатно за жал нема.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

imam problem so sim kartickata ja izvadiv i ja staviv no ne ja cita nekolku pati probav izvadi stavi i nejke..
se raboti za Sony M2 Aqua
Ако сим картицата работи на друг уред тогаш не е до сим картицата.

Носи на сервис,
Многу веројатно си скршил некој од sim reader контактите/пипците, поготово ако е ставана сим картица со адаптер, нано-сим во Микро сим адаптер.

Ако сим картицата работи на друг уред тогаш не е до сим картицата.

Носи на сервис,
Многу веројатно си скршил некој од sim reader контактите/пипците, поготово ако е ставана сим картица со адаптер, нано-сим во Микро сим адаптер.

fala ti druze...zaboraviv da kazam deka i kazuva primer vmetnata e sim ili otsraneta e sim kartickata no ponatamu nema nisto..ni mreza ni vrag...

^
Тогаш, трк до оператор, смени сим картица и пробај со друга.

Во меѓувреме можеш да направиш factory reset на телефонот па да видиш дали со ф.ресет ќе проработи.

Ако и со друга сим картица не работи, ондак, сервис не му бега.

Незнам дали е за во темава, ама ми треба препорака за телефон до 15-16.000 денари. Битно ми е само да има добра камера и дисплеј над 5 инчи. Кој тел има најдобра камера за до таа цена ?

Незнам дали е за во темава, ама ми треба препорака за телефон до 15-16.000 денари. Битно ми е само да има добра камера и дисплеј над 5 инчи. Кој тел има најдобра камера за до таа цена ?
Нов или половен бараш?

Мислење за Microsoft Lumia 550, дали кочи, багира, некој друг проблем? За апликации не ми е гајле што имаат мањак, зошто за татко ми е, а он само вајбер и скајп користи.
Прифаќам и препорака за други телефони до 200евра, само да не се дуги, муги, елефант и други кинески оти од т-мобајл ќе зимам, а овие таму ги нема.

Мислење за Microsoft Lumia 550, дали кочи, багира, некој друг проблем? За апликации не ми е гајле што имаат мањак, зошто за татко ми е, а он само вајбер и скајп користи.
Прифаќам и препорака за други телефони до 200евра, само да не се дуги, муги, елефант и други кинески оти од т-мобајл ќе зимам, а овие таму ги нема.
Лично не сум користел Виндоус телефон, но што сум ги чепкал по оние што имале сите ми работеле мазно, без разлика дали уредот бил од 100€ или 300€. Така да имам некое мислење дека кај нив поради платформата сите работат мазно без некои лагови.

Samsung Galaxy J5(2016) изгребано стаклото дали да се мења или може да се спаси со заштитна фолија ??? предлог некој

Samsung Galaxy J5(2016) изгребано стаклото дали да се мења или може да се спаси со заштитна фолија ??? предлог некој
Со скршени ги користат, ти се секираш што ти било изгребано [emoji3] Доколку не е ептен во лоша состојба стави стаклена фолија, но на крај сепак се сведува на твоја одлука, доколку ти смета, менувај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom