Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Fastboot Mode!!!
Long press power key to restart system

Ова ми се појавуват стално ко ќе го рестартирам телефонот, и не сакат да се уклучит едно неколку сати.. Шо е маката знајт некој?

Мислење за Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P?

До колку пари се наоѓаат низ државава, со барем година гаранција?
Или доколку има некоја кинеска алтернатива што поддржува Android 7.0 Nougat предложете?
Најбитна ми е верзијата на андроидот бидејќи ми е за тестирање на апликацијата што ја развивам.

Nexus 6 е ок али е цигла, дислејот му е слаба класа на Samsung, камерата е слаба навечер, се друго е горе доле ок.

5x е тиња, 6P е одличен, видео камерата му е џанк, се друго е одлично.
Предлог за телефон до околу 8000, може и половен

LG G2, Redmi 3.

Mozebi ke mi se smeete na prasanjeto. Koristam Microsoft Lumia 550 nemozam da najdam sema ili pin od kade se stava.

ако некој знае нека одговори Samsung J3 2016 е со 8 или со 16 гига вградена меморија што ги шиткаат у Vip???

Да не знае некој која цена е да се декодира да работи на сте картици Sony Xperia M4 Aqua кодиран на мрежата на T-Mobile ?

Ve molam za sovet.
Dali nekoj moze da promeni staklo na nexus6 motorola smartphone, displejpt raboti?

Купив нов телефон имаше 20% батерија ги истрошив и го наполнав сега батеријата му е на 98% ама го исклучив телефонот на цело бидејќи несакам да го користам се додека не му ставам заштитна фолија/стакло , па прашањето ми е нема ништо да и биде на батеријата тие 1,2 дена додека е изгасен телефонот и не му ставам заштита на екран ?

Купив нов телефон имаше 20% батерија ги истрошив и го наполнав сега батеријата му е на 98% ама го исклучив телефонот на цело бидејќи несакам да го користам се додека не му ставам заштитна фолија/стакло , па прашањето ми е нема ништо да и биде на батеријата тие 1,2 дена додека е изгасен телефонот и не му ставам заштита на екран ?
Секако дека не ... ако ти е толку мерак наполни го до 100тка и остави го уште пола саат на полнач и извади го па после користи си го

Секако дека не ... ако ти е толку мерак наполни го до 100тка и остави го уште пола саат на полнач и извади го па после користи си го
jas go iskluciv na celo posto nemam zastita na ekran i se dodeka ne stavam da bide isklucen a baterijata kpga go iskluciv bese 98% pa da ne bide problem nekoj.

Абе , не ти е тоа доживотен партнер па така да се однесуеш кон телефонт......земи и користи го нормално како секој телефон. ако си толкав малер да го поебиш телефонот во првите денови без фолија, онда :toe:

Треба тој да ти служи тебе , ане ти да му бидеш роб на него. Ако имаш страв и да знаеш дека ќе го скршиш, и тоа од премногу праење метании кон него.

Малу релаксирај се и терај даље, и онака ќе го смениш телефонт за година две

Како беше она што се инсталираше преку google store да не ми праќа самиот телефон пораки, сум заборавил, ми го лапна целиот кредит.

Помош на телефон купен од вип пред две години му ставив картичка од оне и телефонот е кодиран а овие од вип не ми дават код а за одкодирување ми побараа 1200 ден, дали некој може да ми каже како да го одкодирам телефоно се работи за самсунг с4 мини ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom