Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, пред нецел месец ставив заштитно стакло на екранот ама од страната ми прими воздух. Можи да се фиксира тоа?

Дечки, пред нецел месец ставив заштитно стакло на екранот ама од страната ми прими воздух. Можи да се фиксира тоа?
кој модел, стај панцир и ќе немаш гајле.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Јас сум вадел и повротно сум ставал заштитно стакло ама само во случаеви кога е лошо поставено и со едниот крај допира на ивицата на телефонот. Но ако влегла влага или прашина под стаколото нема спас[DOUBLEPOST=1477244297][/DOUBLEPOST]
kako moze galaksi j5 poseduva 4G a ovoj noviot J7 ne poseduva 4G?

4г се добива со договорот од компанијата. јас имам ј5 но од мобимак немам таква брзина, па џабе ми е све

^
Нит можеш да
"отвориш" /активираш без СИМ, а ни СО СИМ ако е активиран iCloud и бара apple id.

Бајпас за ајфон 5 непостои веќе 2 години и кусур, apple сите "дупки" ги закрпи.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Мислење за Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P?

До колку пари се наоѓаат низ државава, со барем година гаранција?
Или доколку има некоја кинеска алтернатива што поддржува Android 7.0 Nougat предложете?
Најбитна ми е верзијата на андроидот бидејќи ми е за тестирање на апликацијата што ја развивам.

Дали се исплати да се купи Самсунг А5 2015 верзија за 5000 денари? Користен 1 година календарски од кој околу 3 месеци не е активиран поради што дечкото си добил подобар службен телефон

Дали се исплати да се купи Самсунг А5 2015 верзија за 5000 денари? Користен 1 година календарски од кој околу 3 месеци не е активиран поради што дечкото си добил подобар службен телефон
Секако дека се исплати, зависи од каде е купен може и уште гаранција да има
ако е сочуван и исправен не му ја мисли

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom