Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кој оператор си?
Oф па исто лежиштето како кај мојот, пробај пикни ја така во дупчето кај што треба да стои симот. Ни мојата не легнуваше во лежиштето како што треба ама си функционира нема гајлеТ мобајл
Како мала? Правилно ја местиш? Извлечи, стави ја (контакти надолу), врати ја. Не може да се изместува.
Хахаха гледаш дека не е мала. Што зезна сега, пинот не го гледаш?Не било до лежиштето туку јас сум цреп, на видов дека има две лежишта (за мемориската и за симот) па сум ја отворил таа за мемориската. Нејсе пак заебав работа, на листот кај што е пинот од т мобајл нели има да го извадиш тоа.. и пишува тргнете го внимателно а како со ваљак да е пресувано, и се искина и сега ништо не се познава па ќе треба да им одам утре пак![]()
Хахаха гледаш дека не е мала. Што зезна сега, пинот не го гледаш?
Да не чекаш до утре, го гледаш ли PUK кодот? Стави картицата, намерно промаши го pin кодот (гледај погоди го) и после ќе ти рече дај PUK. Напиши го, стави си твој pin и уживај.
Ако ти е вклучено Developer options, штикла на Disable HW overlay и Force GPU rendering. Би требало да помогне.Имам Sony M4 Aqua и го користам 2 недели меѓутоа имам чуден проблем. Екранот често пати ми смрзнува. Пример пишувам и ќе почне да вибрира и самиот натиска букви и слично.Ако не го заклучам и отклучам телефонот не престанува. Имал ли некој ваков проблем?
Ако ти е вклучено Developer options, штикла на Disable HW overlay и Force GPU rendering. Би требало да помогне.
Settings > About phone > build number (на ова притискај се додека не се појави порака developer). После ќе имаш во settings Developer options menu и ќе биде исклучено. Вклучи и види ги тие две.Каде да го видам тоа?
Settings > About phone > build number (на ова притискај се додека не се појави порака developer). После ќе имаш во settings Developer options menu и ќе биде исклучено. Вклучи и види ги тие две.
Не ти смета, само држи го исклучено.Не беа вклучени..и го изгасив ова Developer.Што е почудно кога влегов во менито беше вклучено но овие 2те што погоре ми ги кажа не беа упалени...Сега ова Девелопер мени ќе ми стои неможе да се тргне?