Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво. Ме интересира дали некој има искуство, или знае некој што има проблем на N9005 при разговор да му се јавува ехо на тој што збори со него и ако има како може да се реши...
Пробај зачисти го горниот микрофон, тргни ја футролата ...

samsung_galaxy_core_prime.jpg Здраво на сите!
Сакам да купам Samsung Galaxy S5, оној кој се нуди за 5000 денари на Огласник 5 или на Пазар 3. Дали има некој искуство со овој кинески телефон, ако има давајте мислења!
Благодарам

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 128708 Здраво на сите!
Сакам да купам Samsung Galaxy S5, оној кој се нуди за 5000 денари на Огласник 5 или на Пазар 3. Дали има некој искуство со овој кинески телефон, ако има давајте мислења!
Благодарам
Џабе ќе си ги фрлиш парите, само на изглед ќе личи на него, се друго ќе ти биде нервози. Ако сакаш кинески телефон со одличен сооднос на цена / перформанци барај го меѓу Xiaomi, Meizu, Huawei и мој совет ти е да додадеш уште 100 евра и ќе имаш одличен, повторувам одличен телефон. Мој фаворит ти е Xiaomi Redmi Note 2 или евентуално Meizu Note 2 (послаб процесор) ако сакаш поголеми екрани

Џабе ќе си ги фрлиш парите, само на изглед ќе личи на него, се друго ќе ти биде нервози. Ако сакаш кинески телефон со одличен сооднос на цена / перформанци барај го меѓу Xiaomi, Meizu, Huawei и мој совет ти е да додадеш уште 100 евра и ќе имаш одличен, повторувам одличен телефон. Мој фаворит ти е Xiaomi Redmi Note 2 или евентуално Meizu Note 2 (послаб процесор) ако сакаш поголеми екрани
Убавина! фаламу на ГОСПОД има убави можности овој телефон што ги нуди!?
Колку чини и каде може да се купи?!, ако овие податоци во спец. (http://www.gsmarena.com/meizu_m1_note-6890.php) се вистински одма го купувам!
Ти благодарам за информацијата!
Поздрав,....

Не бе, измислуваат во спецификацијата. :ROFLMAO: Ги имаш во AMC, колку што знам, за друго место не знам.

Постои ли можност коа ќе пуштам интернет на мобилен да не ми се апдејтираат апликациите преку гугл плеј стор и пример некои апликации да не ми трошат нет ?

Постои ли можност коа ќе пуштам интернет на мобилен да не ми се апдејтираат апликациите преку гугл плеј стор и пример некои апликации да не ми трошат нет ?
Влези во плеј стор, иди во сетингс и намести да не ти се апдејтираат сами, за второво незнам како мислиш да не ти трошат

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Влези во плеј стор, иди во сетингс и намести да не ти се апдејтираат сами, за второво незнам како мислиш да не ти трошат

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
ако сакаш кога ќе пуштеш дата да не ти работат у позадина, рутирај го и гренфлу заспиваш ги и немаш гајле.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Во план ми е да земам Galaxy S5 G900F , дали вреди да се земе овој телефон или има подобра опција до таа цена. Она што ми е битно е да има добра камера и солидна батерија. Претходно размислував за LG G3 но камерата и батеријата се послаби од S5. Дајте предлог доколку има подобра опција.

Во план ми е да земам Galaxy S5 G900F , дали вреди да се земе овој телефон или има подобра опција до таа цена. Она што ми е битно е да има добра камера и солидна батерија. Претходно размислував за LG G3 но камерата и батеријата се послаби од S5. Дајте предлог доколку има подобра опција.
колку кеш ?

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Во Play Store во подесувањата има опција, Never auto update, само преку Wi-FI или автоматски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom