па излезите од пештера кога зборувате на телефон
Ти нешто многу паметен бе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па излезите од пештера кога зборувате на телефон
Пробај зачисти го горниот микрофон, тргни ја футролата ...Здраво. Ме интересира дали некој има искуство, или знае некој што има проблем на N9005 при разговор да му се јавува ехо на тој што збори со него и ако има како може да се реши...
Џабе ќе си ги фрлиш парите, само на изглед ќе личи на него, се друго ќе ти биде нервози. Ако сакаш кинески телефон со одличен сооднос на цена / перформанци барај го меѓу Xiaomi, Meizu, Huawei и мој совет ти е да додадеш уште 100 евра и ќе имаш одличен, повторувам одличен телефон. Мој фаворит ти е Xiaomi Redmi Note 2 или евентуално Meizu Note 2 (послаб процесор) ако сакаш поголеми екраниПрегледај го приврзокот 128708 Здраво на сите!
Сакам да купам Samsung Galaxy S5, оној кој се нуди за 5000 денари на Огласник 5 или на Пазар 3. Дали има некој искуство со овој кинески телефон, ако има давајте мислења!
Благодарам
Убавина! фаламу на ГОСПОД има убави можности овој телефон што ги нуди!?Џабе ќе си ги фрлиш парите, само на изглед ќе личи на него, се друго ќе ти биде нервози. Ако сакаш кинески телефон со одличен сооднос на цена / перформанци барај го меѓу Xiaomi, Meizu, Huawei и мој совет ти е да додадеш уште 100 евра и ќе имаш одличен, повторувам одличен телефон. Мој фаворит ти е Xiaomi Redmi Note 2 или евентуално Meizu Note 2 (послаб процесор) ако сакаш поголеми екрани
Влези во плеј стор, иди во сетингс и намести да не ти се апдејтираат сами, за второво незнам како мислиш да не ти трошатПостои ли можност коа ќе пуштам интернет на мобилен да не ми се апдејтираат апликациите преку гугл плеј стор и пример некои апликации да не ми трошат нет ?
ако сакаш кога ќе пуштеш дата да не ти работат у позадина, рутирај го и гренфлу заспиваш ги и немаш гајле.Влези во плеј стор, иди во сетингс и намести да не ти се апдејтираат сами, за второво незнам како мислиш да не ти трошат
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
колку кеш ?Во план ми е да земам Galaxy S5 G900F , дали вреди да се земе овој телефон или има подобра опција до таа цена. Она што ми е битно е да има добра камера и солидна батерија. Претходно размислував за LG G3 но камерата и батеријата се послаби од S5. Дајте предлог доколку има подобра опција.
23000ден.колку кеш ?
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
Во Play Store во подесувањата има опција, Never auto update, само преку Wi-FI или автоматски.Постои ли можност коа ќе пуштам интернет на мобилен да не ми се апдејтираат апликациите преку гугл плеј стор и пример некои апликации да не ми трошат нет ?
mi note od xiaomi , ti e podobar izbor23000ден.