Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто бе тапа,шо му фали ?
Сакаш да ти бројам ? Самсунг е најмизерен за телефони од ниска класа како прво телефонот не работи како треба ке лагира ненормално, никогаш нема да видиш апдејт за тој телефон, очајна подршка кастим ромови нема инсталираш 10 апликации и нема да претне.

Од самсунг само Ноте серијата вреди другото се е тиња и очајна подршка со очаен тачвиз

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Како што прогуглав гледам има 4 јадрен А 53 процесор што ги имаат и појаките телефони како и 1.5 гига РАМ. Е сега како тоа Самсунг ќе го усклади и препакува внатре.......големо прашање .Пробај одговори пронајди по специјализирани портали(ГСМ арена....)

Како што прогуглав гледам има 4 јадрен А 53 процесор што ги имаат и појаките телефони како и 1.5 гига РАМ. Е сега како тоа Самсунг ќе го усклади и препакува внатре.......големо прашање .Пробај одговори пронајди по специјализирани портали(ГСМ арена....)

До кога ке се палите на квадкор и 10 гб рам ? Кога во пракса кашла телефонот

Па има добри карактеристики телефонот-не ќе лажат на интернет.Јас си реков тука да прашам за секој случај.

Па има добри карактеристики телефонот-не ќе лажат на интернет.Јас си реков тука да прашам за секој случај.
Не се лажи по карактеристиките ова е андроид свет, особено не андроид од самсунг кој е во ниската класа телефон, кажи буџет ке ти предложиме подобар и по флуиден телефон одколку самсунгот кој лагува и мрзне и има dialer од 5 секунди :)

Не се лажи по карактеристиките ова е андроид свет, особено не андроид од самсунг кој е во ниската класа телефон, кажи буџет ке ти предложиме подобар и по флуиден телефон одколку самсунгот кој лагува и мрзне и има dialer од 5 секунди :)

Не заебавај, новиве модели (имам испробано Grand Prime, A5, E5, J5) летаат, дајлерот се отвара инстантно, исто и контакти, пораки итн, побрзи се најмалку дупло од S4 на пример. Не е ова стариот тачвиз кој го чекаш по 5 сек за секоја апликација. Испеглан им е сега тачвизот, блотверот е тргнат, дури има премалку апликации преинсталирано.
А5 и Е5 имаат сличен дизајн, Е5-ката е пластика ама квалитетна и екстра изглед, компактен 5 инчен телефон и многу лесен (120 грама), а А5-ката е метален и еден од најубавите телефони на изглед :)

Сега LG-ата лагираат.

Не заебавај, новиве модели (имам испробано Grand Prime, A5, E5, J5) летаат, дајлерот се отвара инстантно, исто и контакти, пораки итн, побрзи се најмалку дупло од S4 на пример. Не е ова стариот тачвиз кој го чекаш по 5 сек за секоја апликација. Испеглан им е сега тачвизот, блотверот е тргнат, дури има премалку апликации преинсталирано.

Сега LG-ата лагираат.

Moжда да си во право Оли ја знаеш колку долго време више имам искуство со самсунг и еднино заклучив дека само нотевците им вредат како што треба, мада после некој месец и они почињаат да кашлаат и трокираат :)

Не се којзнае што, ама за нормална употреба и обични корисници се екстра телефончиња. Ипак неможе да се рамњаат во брзина со нексусите или други слични со чист андроид.[DOUBLEPOST=1439673377][/DOUBLEPOST]Гледај за дајлерот А5 vs. S4 :) Исто брзо го отвара и на сите понови модели со ист процесор што се (Core i Grand Prime, E5, A5, J5, etc)
http://www.youtube.com/watch?v=sjieeZeQW4c&t=2m50s

Не се којзнае што, ама за нормална употреба и обични корисници се екстра телефончиња. Ипак неможе да се рамњаат во брзина со нексусите или други слични со чист андроид.

Ја на сопругата и купив еден самсунг лани гранде ли како беше, една недела го користеше после ме пукна и кочел и мрзнел незнам што го чепкав и ја малце и стварно на ништо не личеше, работеше како да е телефон од 500 ден :D

Да до лани такви беа сите самсунзи, ама мислам од нова година наваму малку го испеглаа тачвизот. Иначе сум приметил ако го наполниш повеќе од пола со апликации, знаат да кочат и слично. Ама како и повеќето телефони.

decki da mi kaze nekoj dali moze da se simnuva od itunes bez da se dade smetka i kreditna karticka i ako moze kako da go izvedam toa

decki da mi kaze nekoj dali moze da se simnuva od itunes bez da se dade smetka i kreditna karticka i ako moze kako da go izvedam toa
Направи си акаунт на iCloud и тој користи го за AppStore, можеш и директно Create new преку телефон/ајпад

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom