Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ај некој од по упатените лица нека кажат мислење за споредба на LG G3 2gb RAM со Samsung Galaxy S5

Дечки да не знаете од каде можам да купам оргинални Samsung USB и полнач?

ај некој од по упатените лица нека кажат мислење за споредба на LG G3 2gb RAM со Samsung Galaxy S5
G3 со 2гб рам ќе ти лагира,зошто има QHD екран,имам читано од корисници на 4.4.2 се имаат жалено за лаг,сега со 5.0 незнам дали ќе се појавува истиот проблем.

Кажете дали некој од вас користи SONY XPERIA L и дали сте задоволни од овој телефон. Имам шанса да го земам за 3,000 ден од близок пријател, нов прилично и сочуван, па размислувам дали да се решам да го купам.

За S3 mini GT-i8190,
за S3 sch-i535,
за S5 SM-G900A
и за Samsung galaxy Tab 4 10.1"
Еден ти треба? да ги полниш сите овие уреди ќе мора да биде 2А инаку с5ката и таблетот нема да ги полни

Еден ти треба? да ги полниш сите овие уреди ќе мора да биде 2А инаку с5ката и таблетот нема да ги полни
Не, не ми треба еден, моментално имам полначи за сите ама полначите не се за европски пазар па мора преку додаток да ги уклучувам, а едно USB фаќа на сите уреди освен на S5 пошто нели различен е.
Ги имате ли полначите и како им се цените?

Скршено ми е стаклото на Ноте 3, дали знае некој дали е можно да се порача од ebay или aliexpress стакло и само да го носам да го сменат бидејќи ми барат 3500 ден за да го сменат. Сакам стаклото да не биде некое кинеско срање т.е. сакам оригинал.

Скршено ми е стаклото на Ноте 3, дали знае некој дали е можно да се порача од ebay или aliexpress стакло и само да го носам да го сменат бидејќи ми барат 3500 ден за да го сменат. Сакам стаклото да не биде некое кинеско срање т.е. сакам оригинал.
А тоа од али и ибеј какво е ? истото е бе друже
се е кинеско, ама си има класи и на стакла, со големи разлики во цена од 2 до 20-25 евра

Дечки случајно да не ви се наоѓа код за откључување на ваков телефон
image

Samsung E1200

А тоа од али и ибеј какво е ? истото е бе друже
се е кинеско, ама си има класи и на стакла, со големи разлики во цена од 2 до 20-25 евра
Тоа и ми беше зборот, дали може да се најде оригинал од овие страни , и колку би чинело.

Тоа и ми беше зборот, дали може да се најде оригинал од овие страни , и колку би чинело.

а што ти менува стаклото?

Во него нема електроника, нема ништо. Многу поважно од квалитетот на стаклото е квалитетот на сервисот, лепакот, процедурата итн.

како може да го одкодирам alcatel onetouch tribe 30.40 ми стои дома и е кодиран само на оне мрежа дали може дома да си го одкодирам без да го носам на сервис , гледав видеа на јутубе ама се ми бара да си купам некој код за да го декодирам има ли некој друг начин да си го декодирам самиот дома ?

Decki mislenje za Alcatel onetouch idol 2 s,moze i nesto slicno vo taa cenovna granica od Vip?

• $_14.JPG
  • $_14.JPG
  • $_14.JPG
  • $_14.JPG
New Nokia Lumia 520 8GB Windows 8 Smartphone - AT&T Go Phone No Contract
Ovoj ttelefon dali ke raboti na nasata mreza ako go naracam od ebay?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom