Дечки нов ми е телефонот и ми стигна ова
да го уклучам или не?

да го уклучам или не?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уклучи го апдејт на софтверот ти е тоа.Дечки нов ми е телефонот и ми стигна ова
![]()
да го уклучам или не?
Проба со ресетирање на рутерот? Бтв на друга мрежа исто несака?Имам LG F60 и не сака да ми вклучува вифи.Кога се конектирам пишува No response from....(име на мрежата).Пробав со ресетирање, но пак исто ми покажува, што е проблемот?
Да пробав со ресетирање и пак не сака.А на друг телефон без проблем ми вклучува.Проба со ресетирање на рутерот? Бтв на друга мрежа исто несака?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Види пробај на друга мрежа дало ќе се закачи, или направи хотспот од некој мобилен и пробај закачи се..Да пробав со ресетирање и пак не сака.А на друг телефон без проблем ми вклучува.
Колку што знам нема мобилара што прима плаќање со картица..момци ај помагајте. решив да одам денес да зимам телефон и се јавувам у мобеликс прашувам дали го имаат на лагер г3 се е у реду ама пошто ке плаќам со картица ми рекоа неможе со картица само кешарицадај кажувајте други приватни мобилари ОСВЕН ледиком. со нив несакам да имам ништо
за ледиком прочитав не баш убави муабети по форумиве а и цените им се повисоки од мобеликс. конкретно лгто што сакам да го земам у мобеликс е 24 000 у ледиком е 26 000а шо му лафе на ледиком?
а зашто е тоа така??? само кешарица се прима секаде????Колку што знам нема мобилара што прима плаќање со картица..
Види, Ледиком и Мобеликс ти се најдобрите мобилари во Скопје..за ледиком прочитав не баш убави муабети по форумиве а и цените им се повисоки од мобеликс. конкретно лгто што сакам да го земам у мобеликс е 24 000 у ледиком е 26 000
а зашто е тоа така??? само кешарица се прима секаде????
за ледиком знам од дамна и секој ден поминувам од кај нив - за мобеликс слушнав од скоро време од пред 3/4 месеци и читам задоволни муштерии има.. а од ледиком незнам зашто ама прочитав дека имало заебанции со рекламациите од типот н непризнавање рекламации... заебанции од типот на не оригинални пакување на телефоните или пак телефонот оригинален полначот некој кинески шкарт и слични глупостиВиди, Ледиком и Мобеликс ти се најдобрите мобилари во Скопје..
А зошто не примаат плаќање со картица по мобилариве, претпоставувам зошто ќе треба ддв да плаќаат
Па ќе си бараш со оригинална кутија и опрема ако го купуваш нов, ако немаат имап други опции..за ледиком знам од дамна и секој ден поминувам од кај нив - за мобеликс слушнав од скоро време од пред 3/4 месеци и читам задоволни муштерии има.. а од ледиком незнам зашто ама прочитав дека имало заебанции со рекламациите од типот н непризнавање рекламации... заебанции од типот на не оригинални пакување на телефоните или пак телефонот оригинален полначот некој кинески шкарт и слични глупости
Отиди во оператор од сабајле, треба да ставиш нов пин после пукот ама зашто несака којзнаеГо згрешив пинот 3пати и сега бара пук.
Се јавиви кај мојте дома ми кажаа пук,го прифака,од кога ке го прифати ми вика да изберам пин го внесов првиот пин што беше ми вика инкорект и ме врака одново кај пукот.Пробав пак ама нареден пат пишав пин2 од картичата не сака ни така.Пробав уште неколку пати,пробав и со мој рандом пин од 4 бројки не сака да прифати ни еден.Да не знае некој што е проблемов или каква грешка правам ?
Имам уште 3 можности ми останаа![]()